≫ 

Astrolozi rekli svoje: Iako to nikada ne biste pomislili, ovi horoskopski znaci su IDEALNI za brak

Ovi horoskopski znaci će biti verni do kraja života

  • 2
zvezde, nebo, zvezdano nebo, par, ljubav, sreća, horoskop Foto: Pixabay.com

Iako je na ljubav teško uticati, ako se oslonimo na astrologiju, pojedini horoskopski znaci su predodređeni za „propast“ i loše emotivne veze, dok sa druge strane postoje i oni kojima ljubav predstavlja pokretač, te su spremni da urade sve zarad svoje druge polovine.

Zato smo rešili da vam otkrijemo koji znaci Zodijaka se smatraju najidealnijim partnerima za brak, ali i zašto su baš oni najbolji za dugu ljubav.

RAK

Osobe rođene u ovom znaku su poznate po svojoj inteligenciji, ali i toploti i ljubavlju kojom odušu. Za Rakove, srce je tamo gde je dom. Oni su veoma prizemljeni i nemaju problema sa obavezivanjem u vezi, što ih čini savršenim partnerom za vezu na duge staze, ali i brak. S obzirom da su najsrećniji kada su sa porodicom i decom, Rakovi će da urade sve što je u njihovoj moći da njihova emotivna veza uspe, tako da od njega možete očekujete mnogo uživanja i posvećenosti.

Astro, Ljubav, Veze, Horoskop Foto: Pixabay.com

RIBE

Poslednji znak Zodijaka se smatra najromantičnijim. Iako je Riba veliki sanjar, u realnosti, ona ima potrebu za stabilnošću i sigurnošću u ljubavnoj vezi. Pripadnici ovog znaka izbegavaju svađe i predstavljaju idealan izbor partnera za osobu koja takođe želi da njihov zajednički život bude ispunjen mirom, bez ikakvih rasprava i tenzija. Zahvaljujući njihovoj nežnoj prirodi, većina Rakova je prepoznatljiva po svojoj empatiji, tako da jednostavno mogu da primete sve promene raspoloženja kod partnera i da mu se nađu tu kada im je pomoć najpotrebnija. Oni bi uradili doslovno sve samo da se njihov suprug ili supruga osećaju voljeno. 

VAGA

Za ljude rođene u horoskopskom znaku Vaga, ništa ne donosi veću sredu od ravnoteže koja treba da buse ispoljena u svim aspektima života. Često ih kritikuju zbog neodlučnosti, ali jednom kada Vaga shvati da je pronašla pravog partnera ništa ne može da ih poljulja i izaziva neki vid nesigurnosti. Tačno je da Vagama treba više vremena da pronađu partnera ali jednom kada ga susretnu i osvoje, ljubav će da traje zauvek. Takođe, nikada nemojte da zaboravite da su lojalne Vage veoma dobri prijatelji, pa za ljude koji traže prijatelja u svom supružniku, Vaga može da bude dobar izbor.

horoskop Ljubavne kombinacije ovih horoskopskih znakove se uvek tragično završe Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Ppripadnici ovog horoskopskog znaka su veoma strastveni.ali ova osobina Škorpije može pretvoriti u osvetoljubive ljubavnike. Škorpije svom partneru mogu da daju najbolji deo sebe, spremni su da se trude i ulože napor kako bi osvojili svoju drugu polovinu. Ujedno, oni su veoma lojalni i to je razlog zašto lako postanu ljubomorni ili posesivni u trenutku kada osete da ih njihov partner na bilo koji način ne poštuje. U trenutku kada se obaveže i stupi u brak, odnosno nakon što dobije od svog partnera potpuno poverenje, Škorpija postaje još bolji suprug/a, a seksualni život kompletno obojen strašću.

Video: 4 horoskopska znaka koja će tokom 2020. godine stati na ludi kamen

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA