≫ 

Poslovni horoskop za 2020. godinu: Vage će se angažovati više, a Strelci će biti još uspešniji

Evo šta zvezde kažu kada je posao u pitanju

  • 19

Pred nama je godina koja će mnoge karijere podići na novi nivo, učvrstiti neke poslovne odnose, ali i pojedine znake ostaviti bez posla.

Astrolog Aleksandra Bjeljac tumačila je kakvi poslovni aspekti su mogući za svaki horoskopski znak.

OVAN

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Ova godina će biti presudna za karijeru, uspeh i napredak. Velike promene s kojima ćete se suočiti neće biti ni malo lake. Morate promeniti način rada i pristup istom. Potrudite se da budete u ovoj godini staloženiji, smireniji, budite otvoreni za nove sisteme rada, obuke, procedure i generalno se rešite starih metoda rada. Biće prisutna napetost, tenzija, nervoza, nestabilnosti, ali i to će proći. Prepustite se i prilagodite se usavršavanju, jer na kraju ćete i sami videti koliko će vam se isplatiti sav trud koji budete uložili. Mnogi stariji pripadnici će otići u penziju. Nažalost, onima koji su u nestabilnim poslovima, mogućnost prekida istog. Mnogi problemi se mogu javiti i kroz nadređene, pa izbegavajte konflikte, ne ulazite u rasprave. U ovoj godini trudite se da se ne raspravljate, ne namećite ideje. Nije vreme da vi menjate sisteme i stukture rada. Takođe, ovo je vreme kada mnoge firme mogu otići u stečaj, upasti u bankrote, pa obratite pažnju da li je vaša firma jedna od sličnih. Svakako godina sa usponima, padovima, poteškoćama, ali naoružajte se strpljenjem, razumevanjem i tolerancijom i na kraju će biti bolje nego što ste mogli očekivati.

BIK

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Kod vas poslovni status, karijera i rad mogu biti pod tenzijom, nestabilnostima i naglim obrtima. Neke vaše nepromišljene reakcije mogu uticati na javljanje konfliktnih situacija. U ovoj godini vam neće biti lako kroz posao, dosta nervoze, napetosti, stresa mogu uticati da prekinete poslovnu saradnju. Zato morate da budete stabilniji kao što se uvek i bili, ali pod ovim tranzitnim dešavanjima nije vam lako. Sada baš treba da zapnete, da se potrudite još više. Biće oscilacija raznih, oslabiće vam volja i želja da uopšte i krenete na posao. Mnogi će uzimati odmore ili bolovanja, ali izdržite. Fokusirajte se na stabilizaciju odnosa sa kolegama i pristupu sa njima. Iako će vas mnogi nervirati kroz posao, budite smireni i izdržite te udare napetosti i krize u kojima se možete naći. Ne bi bilo loše da nađete izudvni ventil, da se rešite takvih negativnosti koje možete uneti u svoj privatan život. Više šetajte, plivajte, trenirajte.

BLIZANCI

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Vama 2020. godina je uopšteno godina bez nekih većih promena što se tiče poslovnog statusa. Realizovaće se mnoge vaše poslovne ambicije i želje. Mada, neki od vas možda neće videti prilike za napredak. Neki će biti ubeđeni da bi nekom taktikom mogli da pistignu uspeh, ali imajte u vidu da je poslovno polje u Neptunu sklono idealizacija koja zna odvesti u razočarenje. Obratite pažnju, dobro sagledajte saradnike, mogućnost podvala i smicalica. Oni koji su bez posla bi trebalo da dobro sagledaju poslovne partnere sa kojima bi ulazili u isti. Možda će vam okolnosti posao predstavljati u jednom svetlu, da bi se na kraju ispostavilo nešto potpuno drugačije. Oprez oko potpisivanja dokumenata, dobro pročitajte pre nego što potpišete nešto. Ova godina je odlična za sve koji se bave nekom vrstom umetnosti, tu možete ostvariti uspehe. Onima pred penziju može doći do manjih komplikacija, mogućnost prolongiranja nekih stvari ili nekih čudnih i nejasnih situacija koje se mogu pojaviti.

RAK

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Ovo je godina u kojoj bi trebalo da se više angažujete oko posla. Nije da niste angažovani, ali ima dosta nekih kočnica koje će vam se pojavljivati, puno blokada mogu uticati kod vas da burno pilazite nekim promenama koje ce se dešavati oko vašeg polja posla. Neke stvari se neće realizovati odmah, na nešto ćete morati da sačekate. Uspeh ili neko bolje radno mesto će biti  pod otežavajućim okolnostima. To ne znači da nećete dostići, ali činiće vam se da morate još više da se angažujete ili da se dokažete. Uspećete da rešite problem koji imate sa poslom, a duže vreme ga ignorišete. Oni koji su bez posla imaju mogućnost zaposlenja, možete upasti u neki veći obim posla, pa da počnete da razmišljate da napustite to radno mesto, ali nemojte. Oni koji su pred penziju mogućnost odlaska u istu pre nekog roka, tačnije da se poklope kockice i da vam se ukaže prilika da odete uz neku otpremninu ili uz neke druge povoljnosti koje se mogu pojaviti iznenada.

LAV

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Sudbinska godina po pitanju vašeg posla i karijere je pred vama. Dolaziće do obrta situacije kroz posao, neke prilike će vam se javljati koje bi trebalo da iskoristite. Odlično ćete prihvatiti nove sistema rada i pristupe na neki drugačiji način. Promene mogu biti vezane i za mesto boravka, zbog posla ili da će se možda radno mesto menjati lokacijski. Takođe, u kolektivima može biti prisutna napetost i rasprava, pa ako radite u kolektivima oprez. Ne ulazite u konfliktne situacije. Za one koji su bez posla odlična godina za započinjanje istog. Oni koji imaju nerešen status mogu ga rešiti u ovoj godini i dobiti stalno zaposlenje. Zaposlenima se mogu javljati i razne ponude ili dodatni poslovi, pa razmislite i o tome. Naglašeni su novčani dobici, jer je ovo za vas godina prosperiteta, ali i godina troškova pa izbegavajte one prekomerne. Dobro obratite pažnju u šta ulažete novac. Iskoristite ovu godinu.

DEVICA

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Od druge polovine 2020. godine mnoge Device će se stabilizovati po pitanju posla. Mnogi nerešeni statusi će se rešiti u vašu korist. Mnogi zaposleni će ostvariti veće uspehe u poslu koji obavljaju, ukazaće im se povoljnost za napredak. Oni koji čekaju bolje radno mesto, upravo bi ga mogli dobiti u drugoj polovini godine. Oni koji su bez posla sigurno ce naći posao kojim će biti i više nego zadovoljni. Odlične mogućnosti za promene postojećeg posla, napredovanje, uspeh i beneficije. To upravo doprinosi ulazak Severnog Mesečevog Čvora u vaše astrološko polje posla. Oni koji već duže vreme imaju poteškoće da odu u penziju od druge polovine ove godine mogu to realizovati. Godina sa dosta novčanih dobitaka, povišica,unapređenja, sređivanja statusa.Pratiće vas velika sreća kroz posao, ali opravdano i zasluženo.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mica

    22. januar 2020 | 19:54

    Najbolji astrolog

  • Jovana

    22. januar 2020 | 21:40

    Precizna, recita i iskrena, do sad je sve bilo kako kaze a verovatno ce biti i do kraja godine :) Zaista jedini astrolog koga pratim, Bravo Sandra!

  • Jovic

    22. januar 2020 | 21:56

    Jedan od najtacnijih i najpreciznijih astrologa.Zena me je fascinirala (izula iz cipela)prosle godine u tumacenju moje karte.Sve pohvale za Telegraf i Aleksandru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA