≫ 

Danas je moćan dan u astrologiji: Evo šta treba da uradite 24.1. da biste prizvali trostruku magiju

Prvi mlad Mesec u 2020. godini će mnogim znakovima doneti magične transformacije, a nekim čak i promeniti život. Evo kako da ga iskoristite

  • 2
Mesec

Foto: Pixabay

Danas, 24. januara na nebu će se pojaviti mladi mesec u znaku Vodolije, što znači da treba da se spremite na dolazak divlje energije i uzburkanih emocija koje će se osetiti na globalnom nivou.

Ipak svaka promena počinje od nas samih, a uz malu pomoć astrologije možete da iskoristite ovaj energetski značajan period za svoju ličnu transformaciju i rast.

Kako biste se suočili na pravi način sa svojim emocijama i naučili da razvijete božansku empatiju, savetujemo da ti isprobate tri moćna rituala koje treba da uradite 24. januara, na dan mladog meseca u Vodoliji. Tako ćete prizvati trostruku magiju u svoj život!

Venov dijagram za postizanje istinske sreće

 

Ovaj moćan ritual je idelan za sve osobe koje žele da nađu povezanost između svoje svrhe života i rada kroz koji mogu da pomogne svetu. Da biste ga praktikovali potrebni su vam sveska i hemijska olovka, kao i malo slobodnog vremena koje ćete odvojiti samo za sebe.

Počnite da crtate veliki Venov dijagram sa četiri kruga koja se preklapaju. U svakom krugu napišite naslov - "u čemu sam dobar, šta u meni budi strast, za koji posao sam dobro plaćen i šta može da pomogne svetu". Ovo je japanski koncept, poznat pod nazivom Ikigai,  koji predstavlja osnovne zahteve za postizanje istinske sreće u životu.

mlad mesec, horoskop, devojka

Foto-ilustracija: pixabay

Potom na novom listu napišite naslov - "u čemu sam zaista dobar". Navedite sve svoje veštine  - talente, hobije i sve drugo što vam padne na pamet. Kada bude završili sa zapisivanjem, pređite na novu stranicu koju ćete nasloviti "šta u meni budi strast".  Izaberite veštinu sa prve liste i zabeležite je ovde. Kasnije možete dopisati još neke stavke...

Sledeći naslov se odnosi na najbolje plaćene poslove. Pogledajte veštine koje u vama bude strast (sa prethodne liste), a koje su u isto vreme odlične za zaradu novca. Napišite ih na listi.

Na novoj stranici napišite "šta može da pomogne svetu" i izaberite stavke sa treće liste koje će učiniti svet boljim mestom. Ako isprva ne znate kako biste tačno kroz svoj rad pomogli svetu, opustite se i prepustite razmišljanju. U nekom opuštenom trenutku će se sigurno javiti ideja.

Sve tačke popisane na papiru su povezane sa vašom dušom i tiču se svrhe vašeg života. Pa, na primer, ako ste profesionalni pekar možete započeti biznis projekat i otvoriti pekaru. U trenutku kada postavite čvrste temelje, možete da donirate deo profita u dobrotovorne svrhe ili da nahranite gladne.

horoskop, mesec, astrologija

Foto: Pixabay.com

Vreme je za razgovor i manifestaciju

 

Vodolija je zapravo usamljeni vuk i izgnanik. A ritual mladog meseca pomoći će vam da se oslobodite negativne strane ove energije. 

Tako da se savetuje da tokom mladog meseca u Vodoliji imate iskren razgovor sa vama dragom osobom o nadama i snovima za budućnost, a obavezno ih pitajte za njihove. Što više budete pričali iskreno, iz duše, veće prosvetljenje ćete osećati. Plus, ovo je tajna vežba manifestacije.

Nakon svega, ne možete da pričate o svojim željama i da sanjarite, ako ne zamislite budućnost koju želite za sebe.

Horoskop, planeta, horoskopksi znak, žena

Foto: Pixabay

Budite velikodušni

 

Vodolija je humanitarni znak. pa je najbolje da poštujete ovaj mladi mesec tako što ćete biti velikodušni po pitanju svog vremena i energije. A to može da znači da ćete početi da volontirate u nekoj organizaciji, igrate fudbal sa decom, pokazujete nekome ljubav i pažnju...

Samo zapamtite: svrha je da od srca dajete i da ne očekujete ništa da vam se vrati. Ukoliko biste tražili uslug nazad, to bi uništilo celokupan ritual.

Takođe je savet da u okviru ove vežbe oterate sebične ljude iz vašeg života. 

Video: Ovi horoskopski znakovi raskidaju i okreću leđa bez ijedne jedine reči

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Soain

    24. januar 2020 | 11:23

    Šteta, popio sam jutros Leksaurin na tašte, da šefu šamarčninu ne opalim, pa ne znam jel mi dobro od njega ili ovog "moćnog" astrološkog dana.. 😁🤔

  • B......

    24. januar 2020 | 17:42

    Prelepo je poklanjati i davati a nista ne ocekivati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA