Kad Mesec uđe u Ovna dobro se pazite: Naoružajte se strpljenjem, a ljutnju pretvorite u bliskost

Astrolog Jasmina Mrdalj u novoj astro-prognozi otkriva šta nas očekuje u nedelji pred nama

  • 0
Kiša, grad

foto: pixabay.com

Horoskop za sedmicu pred nama obeležiće polje ljubavi i muško-ženski odnosi. Glavne uloge imaće Venera i Mars, a prozvani će biti svi oni koji imaju naglašene ove planete, osobe sa aspektom Vnere i Marsa, kao i osobe koje imaju planete u znaku Riba, Strelca, a potom Device i Blizanci.

Prvi dan sedmice započinje tranzitom Meseca kroz znak Riba, pa će mnogi u ponedeljak ujutro imati poteškoće sa buđenjem i ustajanjem. Celog dana možete biti dezorjentisani i konfuzni, i teško će vam padati da se koncentrišete na zadatke koji zahtevaju tačnost i detalje. Neki će biti opijeni, ljubavnim dešavanjima ili čašicom više, drugi će biti zaneseni i zaljubljeni, te će to biti razlog njihovom nedostatku fokusa.

Ovog dana Venera je u konjukciji sa Neptunom i u kvadratu sa Marsom, što će i te kako biti povod za sve vrste nesporazuma, iluzija i razočaravanja. Mnogi će se svađati oko sistema vrednosti, uverenja i oko toga kakav odnos bi trebao da bude i na koji način da funkcioniše. Razlike u stavovima i očekivanjima biće nepremostive kod nekih parova. Pripadnice ženskog pola će imati velika očekivanja, neće umeti jasno da sagledaju ni partnera ni njihov odnos, a emocije će eskalirati i voditi u suze, očaj i osećaj žrtve. U svakom slučaju ovi konflikti moraju rezultirati promenom. Prekidom odnosa ili prilagođavanjem.

U utorak imamo aspekt kvadrata Marsa i Neptuna koji može doneti viruse, prehlade, trovanja, probleme sa vodom, gušenjem ili davljenjem, infekcijama, a najviše donosi neke vrste prevara i prodavanja magle. Takođe, borbe i ratovi se započinju pod ovakvim aspektima, kada se “za ideale gine”. Verski okršaji i bitke zasnovane na religijskim verovanjima. Ovog dana možete osetiti povećan stepen sažaljenja, empatije, melanholije, možete ući u ulogu žrtve, a razne vrste neiskrenosti, zabluda i iluzija su aktuelne, pa se savetuje veći oprez u komunikaciji. Možete se osećati iskorišćeno kao i da drugi ne uzvraćaju zahvalnošću na vašu dobrotu. Imaćete želju za povlačenjem.

Horoskop

Foto: Shutterstock

Od srede, kada Mesec pređe u znak Ovna, moći ćete da definišete neke odnose, odluke i namere, jer je pre toga Mesec u Ribama izazivao zbunjenost. Bićete odlučniji i spremniji da se pokrenete u željenom pravcu.

U četvrtak i petak se savetuje da se naoružate strpljenjem i da potencijalnu ljutnju pretvarate u bliskost. Faliće vam takta da dovršite projekte do kraja, posebno kada budete nailazili na prepreke i odlaganja onoga što ste isplanirali. Bićete puni energije i poleta, mentalno jaki i spremni čak i za debate i rasprave, ali ćete se trebati pokazati kada istupe problemi koji se neće moći rešiti za jedan dan.

U subotu Mesec prelazi u znak Bika, što bi sa jedne strane trebalo da donese mir i stabilnost, ali sa druge strane, zbog konjukcije sa Uranom, donosi neočekivane promene, na koje Bik nikad nije dovoljno spreman, jer ga izvlače iz zone komfora. Prepustite se uživanju i hedonizmu, ali se otvorite za promene. Iako ste vezani za svoje navike, promene su sastavni deo života, te ih spremno dočekajte.

U nedelju će se probuditi posesivna strana Bika, koji ne voli da deli ono što je njegovo, i to će se posebno manifestovati u partnerskim odnosima. Venera jeste u sekstilu sa Plutonom, pa iako je u pitanju dobar aspekt, on donosi promene koje sada nisu lagane da im se prilagodimo. Neki odnosi više ne mogu ostati isti, moraju se preseći i završiti. Neki odnosi će se produbiti, jer su zasnovani na snažnoj privlačnosti i dubokom poverenju. U svakom slučaju biće aktuelni partnerski odnosi emotivne prirode kao i oni odnosi koji su zasnovani na zajedničkim ulaganjima i imovini. Dobar je aspekt za redefinisanje odnosa i planiranje finansijskih investicija.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA