≫ 

Nemojte posle da bude da vam nismo rekli: Uran u Biku donosi uragan drame!

Planeta iznenađenja i promena je izašala iz retrogradnog procesa 10. januara i polako se budi. Zato je vreme da se i vi probudite

  • 0
Bik/zodijak

Foto: Pixabay

Nakon fine dremke, Uran će u sazvežđu Bika doneti burne promene, jer ova planeta upravlja vašim genijem, potrebom da se bunite, pa čak i da napravite haos. Uran je uzrok neočekivanih vesti koje ćete uskoro čuti. Zbog toga nam predstoji period ispunjen dramom.

Uran će nas darovati svojom energijom sve do 2026. U vama će probuditi glad za slobodom. Zavirite u prirodu energije kojom će vas ova planeta ispuniti.

Ovan

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Javiće vam se sveže ideje kako da uvećate svoje prihode. Budite maštoviti. Pronađite jedinstven način da se oslobodite nesnosnih računa i materijalizujete imetak svojom „zlatnim dodirom”.

Bik

Horoskop 2018 bik

Foto ilustracija: Telegraf

U životu vam se dešavaju radikalne promene. Svetlost dana ugledaće potpuno drugačija strana vaše ličnosti. Nemojte se bojati da sasečete veze sa prošlošću koja vas koči.

Blizanci

Horoskop 2018 blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

Vreme je da budete u dodiru sa svojim snovima, intuicijom i psihom. Primetili ste da vam univerzim već neko vreme šalje šifrovane poruke. Što ste otvoreniji prema ovima silama, univerzum će vas više darovati.

Rak

Horoskop 2018 rak

Foto ilustracija: Telegraf

Razmislite u kakvom društvu ste se našli. Novi ljudi će vas nadahnuti da bolje upoznate svet oko sebe. Dajte im šansu i gledajte kako se stvari menjaju nabolje. Ako se osmelite da prigrlite novi duh u svom životu, primetićete da vam se ukazuju dosad neprimećeni putevi.

Lav

Horoskop 2018 lav

Foto ilustracija: Telegraf

Osmislite nove načine da unapredite svoju poziciju na radnom mestu. Prodrmajte svoju karijeru. Ako ste se učaurili, pronađite potpuno novi pravac. Dozvolite neprobuđenoj, strastvenoj ambiciji da ispuni vaš um i pruži vam svežu perspektivu.

Devica

Horoskop 2018 devica

Foto ilustracija: Telegraf

Stigao je čas da osvojite novo tle. Dobićete priliku da steknete puno znanja o stvarima kojih niste ni bili svesni. Kupujte knjige, bavite se jogom i nemojte prezati da otputujete. Zauvek će vas promeniti novi ljudi, novi krajolici, drugačije kulture. Vaši svetonazori će se osvežiti onda kada pređete okean i upustite se u sledeću avanturu.

Vaga

Horoskop 2018 vaga

Foto ilustracija: Telegraf

Na papir stavite sve one stavke oko kojih u novoj vezi nećete praviti kompromise. Nijedan znak nije sklon sklapanju veza kao Vaga. Loša strana vaše prirode jeste to što se neretko dajete isuviše, a zauzvrat ne dobijate skoro ništa. Pronađite način da sa partnerom podelite teret. Promene u vezi shvatite kao znak razvitka.

Škorpija

Horoskop 2018 skorpija

Foto ilustracija: Telegraf

Oslobodite se štetnih šablona minulih veza. Ne zadovoljavajte se svaki put istim tipom osobe. Ukoliko vaš partner traži prostora za letenje, dozvolite mu to, jer će vas povesti sa sobom na ludu vožnju. Ljubav je putovanje, a ne odredište.

Strelac

Horoskop 2018 strelac

Foto ilustracija: Telegraf

Promenite svoj režim vežbanja i ishrane. Raspoloženi ste da otkrijete nov pristup brizi o svom zdravlju. Univerzum vam šalje pozitivne signale. Što se vašeg posla tiče, preuzmite drugačije zadatke. Ako osećate da je sada trenutak da se probijete, nemojte dozvoliti da ta volja uvene.

Jarac

Horoskop 2018 jarac

Foto ilustracija: Telegraf

Pucate od adrenalina i zadovoljavanje mlakim romansama ne dolazi u obzir! Jarci ne smeju da se uljuljkuju u veze sa nekim ko je sigurna opcija. Vama pristaje ekcentrična, potpuno jedinstvena osoba, koja će vas odvesti u avanturu života. Ako ste već u vezi, sada je trenutak da unese novu, kreativnu energiju u odnos sa partnerom.

Vodolija

Horoskop 2018 vodolija

Foto ilustracija: Telegraf

U vašem domu će doći do primetnih preokreta. Ove promene će doneti puno sreće i otvoriće vam potpuno nove vidike. Primetićete i kod članova porodice velike promene. Budite radoznali i podelite radost zbog novih uspeha sa njima.

Ribe

Horoskop 2018 ribe

Foto ilustracija: Telegraf

Krajnje je vreme da prestanete da se ustručavate da kažete šta mislite. Učinite to na jedinstven i inovativan način. Izrodiće se nove ideje koje će pospešiti vašu strategiju na polju marketinga, pisanja, govorništva i društvenih mreža. Sve sile kosmosa će vas vući ka tome da se slobodno izrazite. Upotrebite svoje veštine i uspeh je zagarantovan.

(N.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA