≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Poza u seksu koja najviše odgovara vašem horoskopskom znaku: Da li ćete je isprobati?

Vreme čitanja: oko 3 min.

Otkrivamo najbolje seks poze za svaki horoskopski znak

  • 4

Ako želite da začinite svoj seksualni život, ali ne znate odakle da počnete, možda pomoć treba da potražite u zvezdama.

Astrolog Ameli Kvint izdvaja najbolje poze u seksu koji odgovaraju karakteru horoskopskih znakova, njihovom prirodnom strašću i senzualnosti.

 

Ovan: Stojeći dogi stajl

Vreme je da klasičnu dogi stajl pozu zamenite stojećom. Ova izazovna poza zahteva malo više veštine, ali sigurno smo da će energični Ovnovi imati dovoljno snage i gipkosti da je praktikuju. Pre svega, jer ova poza donosi fatalnu erupciju strasti i odličan orgazam.

horoskop, seks, sex

foto: pixabay.com

 

Bik: Dogi sa vibratorom

Samo zašto što vaš znak vodi Venera, planeta ljubavi, to ne znači da ne možete da začinite strasti i isprobavate različite igrice u krevetu. Bikovi, isprobajte dogi stajl pozu dok koristite vibrator. Žena će tako moći da postigne različite telesne senzacije, dok će njen partner imati potpunu kontrolu nad njom. Užitak za oboje!

 

Blizanci: Sedenje na licu

Poza koju vam otkrivamo je odlična za postizanje duboke intimnosti. Dok partner treba da leži na leđima, vi ga zajašite tako da mu sednete na lice. Na taj način on može da obavlja sav posao, a vi da se prepustite strastima.

 

Rak: Lotosov cvet

Seks može biti veoma romantičan, a ova poza će vam pružiti posebnu vrstu konekcije sa partnerom. Lotosov cvet je poza u kojoj parneri sede jedno ispred drugog, pri čemu žena savije svoje noge oko partnerovog struka, dok ih on pomera u blagom i nežnom ritmu ljubavi. U ovoj poziciji možete da razmenjujete poljupce satima.

Horoskop

Foto: Shutterstock

 

Lav: Kašika

Ukoliko želite da se mazite sa svojom drugom polovinom, kašika je idealan izbor za vas. U ovoj pozi se i muškarac i žena okrenu na bok, s tim da je on iza nje. Ako ona skupi noge, pojačava se trenje i ugodnost za njega, a istovremeno i bolje stimuliše klitoris i G tačka.

 

Devica: Klasičan dogi

Ponekad je dobro držati se klasike, pre svega jer ova poza zaista pruža neverovatan užitak u seksu. Žena se nalazi u "dogi stajl" pozi, a muškarac ulazi otpozadi, vrh njegovog penisa direktno stimuliše osetljiv prednji deo vagine i G tačku.

 

Vaga: Na ivici kreveta

Jeste li spremni da u svoj seksualni život uvedete malo dinamike? Onda isprobajte ovu uzbudljivu seks pozu koja će definitivno da probudi strast u vama.  Namestite se tako da vam gornji deo tela bude na krevetu, a donji ne. On treba da stoji, uzme vaše noge i da ih obgrli oko njegovog struka. Neka pronađe položaj u kojem će mu biti prijatno i uživajte.

horoskop

Ljubavne kombinacije ovih horoskopskih znakove se uvek tragično završe Foto: Pixabay.com

 

Škorpija: Most

Počnite tako što ćete biti u misionarskoj pozi (on na vama), a zatim partner treba da se uspravi, stavljajući pritisak na kolena. Donji deo tela podignite, stopala treba da budu ravna na krevetu. Ova poza je odlična jer stvara duboku stimulaciju i dobar ugao na G-tačku.

 

Strelac: Pereca

Zvuči komplikovano, ali u suštini poza perece nije zahtevna za izvođenje. Lezite na levu stranu, dok vam partner drži savijenu levu nogu. Desna noga treba da bude na njegovom struku. Ovo je mešavina klasične poze sa strane i “dogi” poze.

 

Jarac: Misionarska sa podignutim nogama

Iako je misionara često potcenjena, postoje mnogobrojne ideje kako ovu seks pozu da izvedete na potpuno nov način. Dakle, Jarčevi, podignite nove na partnerova ramena i uživajte u strastima. Ukoliko ste raspoloženi, igru možete osvežiti dodavanjem seks igračke ili lubrikant sa omiljenim ukusom.

horoskop

Dnevni horoskop za 12. septembar Foto: Pixabay.com

 

Vodolija: Seks ispod tuša

Kako ovaj znak voli da eksperimentiše u seksu, predlažemo da krevet zameni tuš kabinom. Možete se poigravati tako što ćete menjati temperaturu vode ali i isprobavati mnogobrojne poze koje će vam omogućiti totalno drugačije iskustvo. Ipak, povedite računa o položajima tela, kako se ne biste povredili ili okliznuli.

 

Ribe: Poza 69

Ako postoji jedna stvar koju poza 69 može da nas nauči, to je moć davanja i primanja. S obzirom da je reč o veoma intimnoj seks pozi, Ribe tako imaju priliku da nauče više o partnerovim potrebama, kao i on o vašim.

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    30. januar 2020 | 04:56

    Današnjim ženama nemoz da objasniš kakvu pozu želiš, kažeš im ovako, one ajde uradi to klasično pa da idemo..

  • Bliznakinja

    4. februar 2020 | 23:14

    Volim da partneru sedim na licu, ne znam kako su provalili

  • Sudija Dred

    11. jul 2020 | 06:52

    Sex ispod tusa nije poza.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA