3 horoskopska znaka koja upravo proživljavaju najgoru nedelju svog života

Nedelja koja će za neke horoskospske znakove biti izuzetno teška

  • 13

Tri horoskopska znaka upravo proživljavaju jednu od najtežih nedelja u svom životu, pa ako ste Ovan, Rak ili Strelac dobro se pričuvajte ove sedmice.

Ova nedelja ima potencijal da bude vrlo nabijena emocijama. U jednom momentu se možete osetit u ljubavi sa svetom, a u sledećem ćete biti preplavljeni anksioznim mislima.

Pripremite se za osećaj konfuzije, ukoliko ste baš "zapeli" da ove nedelje nešto završite.

Ovan

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Znate kakav je osećaj kada jedna misao donese drugu, zatim i treću pa ste odjednom zarobljeni u spirali negativnosti. Ovakav osećaj ćete imati ove nedelje. Znajte da imate kontrolu nad svojim mislima, bez obzira koliko moćne i zastrašujuće one izgledale. Šta god da radite ove nedelje ne dozvolite da vas vaše misli zbune. Budite sigurni u sebe i pronađite utočište u svojoj mašti.

Rak

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Brzo rastete. U poslednje vreme desile su vam se brze i neočekivane promene. Čak i ako vam se i dalje vrti u glavi od svega, duboko u sebi znate da zbog toga postajete samo jači. Nastavite da se fokusirate na ono što ste stekli na mestu gde vam se činilo da ste sve izgubili. Reći zbogom uvek je teško, ali imajte veru u budućnost time što ćete osloboditi sebe. Da biste mogli da postanete osoba koja bi trebalo da budete, morate da prigrlite svoju transformaciju.

Strelac

Horoskop 2018 strelac Foto ilustracija: Telegraf

Ako se ove nedelje osećate iscrpljeno, zbunjeno i van kontrole nije ni čudo. Umesto da nastavite ka ostvarivanju svojih želja pomislićete da gubite vreme i počinjete da sumnjate u sebe. Pokušajte da ne postavljate nerealna očekivanja. Usresredite se na jednu stvar i ostanite u sadašnjem trenutku. Koncentrisanje na to gde biste želeli da budete umesto gde niste nikome ne donosi dobro.

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Astr.

    28. januar 2020 | 18:55

    Za rakove tacno. Moraju se osloboditi starog da bi im krenulo na bolje i ljubav ih obasjala

  • Red briggade

    28. januar 2020 | 22:18

    Tri nedelje za redom, rak najgora nedelja..

  • Putin

    28. januar 2020 | 20:13

    Dodao bih i Bika ... temp me razbi od subote ne silazi ispod 39

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA