Ovih 5 horoskopskih parova su potpuno nekompatibilni: Sa njima ne pokušavajte da uđete u vezu

Karakteristike naše horoskopskog znaka utiču na to koje stvari ćemo da volimo, ali one određuju i one koje ne možemo da podnesemo, pa nije čudno što nam neki znakovi zodijaka prijaju manje od drugih

  • 17

Nekim ljudima jednostavno nije suđeno da budu zajedno ili to zavisi od toga u kom horoskopskom znaku ste rođeni? Prema astrološkim tumačenjima, postoje znaci Zodijaka koji se ni u kom slučaju ne slažu kada su u pitanju romantični odnosi.

Ovo zodijački parovi nemaju velike šanse da uspeju u vezi jedni sa drugima.

Ovan i Rak

Suprotnosti se ponekad privlače, ali su šanse da će to biti slučaj kada su u pitanju Ovan i Rak jednake nuli. Dok Ovnovi vole šetnje, Rakovi vole udobnost i lenčarenje. Ovnovi su previše takmičarski nastrojeni i tvrdoglavi da bi se nosili sa osetljivim Rakovima.

Vodolija i Bik

Jedina stvar zajednička Bikovima i Vodilijama jeste tvrdoglavost. Vodolije su najsvestraniji znak zodijaka, sklone su buntovništvu i nepredvidljive su, dok su stabilni i pozdani Bikovi tradicionalisti. Bikovi traže sigurnost, dok Vodolije ne drži mesto, pa ako uđu u vezu, nikako ne mogu da nađu zajednički jezik i samo nerviraju jedno drugo.

svađa Pixabay.com

Blizanci i Devica

Blizanci su veoma društveni, dok su Device rezervisani i nefleksibilni introverti kojima je bitnija sopstvena rutina od društvenog života. Kada jedan partner živi po principima spontanosti i uzbudljivosti, a drugom su najbitniji predvidljivost i poštovanje rasporeda, u jednom trenutku mora doći do eksplozije u odnosu, a Device se užasavaju nesređenih odnosa.

Vaga i Jarac

Mirne Vage koje vole da udovoljavaju ljudima teško da će se složiti sa Jarčevima koji su prvenstveno usredsređeni na sebe. Sa druge strane, Vage ne vole da se obavezuju i obožavaju promene, dok se vredni Jarčevi retko kad prepuštaju igrarijama koje su neophodne za dobro funkcionisanje u vezi sa Vagom. Jarac će se posle nekog vremena umoriti od toga što on uvek mora da donosi odluke, a čak ni miroljubive Vage neće uspeti da održe mir u ovom odnosu.

Lav i Škorpija

Za razliku od ostalih parova, Lav i Škorpija imaju mnogo toga zajedničkog. I jedno i drugo mnogo vole seks, žive za dramu, ali ova dva fiksna znaka retko kad završavaju u vezi. Lav živi za svetlost reflektora, a Škorpije se drže po strani i smatraju Lavove površnim i sebičnim, dok Lavovima smeta turobnost i misterioznost Škorpija.

(V. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lav i skorpija

    2. februar 2020 | 23:25

    Idealna kombinacija! Iza nas 16 godina braka, ljubavi, nežnosti, strasti, i troje dece. Ispred nas... Ceo univerzum! Volim te, ljubavi moja! ❣️

  • Devica_Blizanac

    3. februar 2020 | 00:51

    Tako je kako je napisano

  • Mina

    2. februar 2020 | 21:11

    Sestra i zet lav i skorpion,u braku vec 12 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA