≫ 

9. februara možete promeniti život iz korena, a sve zbog jednog neverovatnog astrološkog događaja

Pripremite se za 9. februar i odredite dalji tok svog života

  • 2
horoskop, mesec, dnevni horoskop

foto: pixabay.com

Pun Mesec u Lavu koji stupa 9. februara doneće mnoge promene u naše živote i napraviće pravu pometnju na polju ljubav i i posla.

Ulazak Meseca u znak Lava znači da ćete 9. februara biti fokusirani samo i isključivo na budućnost, a sve što tog dana budete odlučili odnosiće se na sve buduće događaje u vašem životu.

Zapravo, 9. februar ima tu mogućnost da vam zapečati sudbinu u narednom periodu.

 

Ovim će najviše biti pogođene Ribe i Device.

Moguće je i da ćete baš 9. februara raskinuti dugu vezu ili konačno otvoriti karte nekome sa kim želite da započnete vezu. Mnogi horoskopski znaci će čak osetiti nerazumevanje od strane partnera, a osetiće se i nemir i potištenost.

Zato baš u periodu Meseca u Lavu treba da preispitate šta je sve to što ne valja u vašem životu i konačno presečete i promenite njegov tok.

Pokretačka energija je ono što najviše odlikuje Mesec u Lavu, pa će mnogi znakovi želeti da se njihov glas čuje i da budu primećeni. Moguće je da ćete ovog meseca biti u potrazi za boljim poslom, ili da ćete dobiti unapređenje na sadašnjem.

horoskop, mesec, astrologija

Foto: Pixabay.com

Strelci i Škorpije će se susresti sa najviše kritika, ali umesto da sujetno reaguju na njih, trebalo bi da ih shvate kao dobronamerne.

Ovnovi i Vage će olako trošiti novac, pa bi treba da se stopiraju i razmisle o štednji. U isto vreme Mesec u Lavu im donose finansijske povoljnosti koje mogu da iskoriste u pokretanje sopstvenog posla.

Kada je pun mesec u znaku Lava, savetuje se da se posvetite sebi i da radite na preispitivanju sebe. Idealno je vreme za unutrašnje promene i za rad na sebi.

Što se zdravlja tiče, slabe tačke u periodu Meseca u Lavu su srce, kičma i leđa, pa je moguće da ćete imati nekih problema.

Sve u svemu, iako ovaj period zahteva oprez on je idealan da promenite sve što vas je do sada nerviralo i nastavite da živite jednim potpuno hedonističkim stilom života u kojem ćete sebe staviti na prvo mesto.

Video: Teško vama ako ste u vezi sa ovim muškarcima, oni su najljubomorniji

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena Milovanovic

    5. februar 2020 | 04:11

    Milovanovic Jelena 16.03.79. I Dejan Cvetanovic 28.08.71. Da li je moguce da raskinemo vezu dugu 11 God?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA