≫ 

Teško zaboravljaju staru ljubav? 4 horoskopska znaka koja čitaju poruke bivšeg partnera

Nostalgija im ne dopušta da krenu napred

  • 0
poruka, raskid

Foto: Pixabay

Čitanje poruka bivšeg partnera nekada izgleda kao ponovno čitanje omiljene knjige. Mnogi tako nalaze utehu i evociraju sećanja na lepe dane koje su proveli u vezi. Kod pojedinih horoskopskih znakova navika je toliko izražena, pa ih stalno vraća u prošlost sprečavajući ih da otkriju novu ljubav.

Teško je reći da li bi bilo pametnije obrisati poruke i fotografije bivšeg partnera. Bez obzira da li su tekstovi otrovni ili puni nežnosti, neće pomoći da se preboli raskid.

- Krizni period često je ispunjen tugom, a čitanje starih poruka sprečava nas da prebolimo bivšu ljubav - kaže za Elite Daily ljubavni terapeut Čeril Šong.

Četiri horoskopska znaka suočavaju se sa ovim problemom.

1. Ribe

 

Pričati im da zaborave bivšeg partnera potpuno je besmisleno. Ovaj vodeni znak sklon je sanjarenju. Ništa mu ne pomaže da pobegne od stvarnosti kao čitanje starih poruka. Evociranje uspomena ih vraća u period pre raskida, kada su bili puni samopouzdanja. Učiniće sve kako bi se setili nekadašnje sreće, a brisanje starih poruka poslednja je faza oporavka od raskida.

2. Rak

 

Reč je o nostalgičnom znaku koji beži u prošlost češće od Riba. Umesto da realno sagleda situaciju i učini nešto za svoje izbavljenje, radije će maštati o novom susretu sa bivšim partnerom i prolaziti kroz događaje iz prošlosti. Čak i kada veza nije prekinuta krivicom Raka, vodeni znak zaboravlja na neprijatne trenutke, jer razmišlja samo o pozitivnim stvarima. Radi se o vrlini koja ne pomaže tokom teškog perioda. Radije uživaju u zavodljivim rečima bivše ljubavi, nego što bi priznali sebi da je raskid najbolja opcija.

jesen horoskop

foto: pixabay.com

3. Devica

 

Najčešće su to osobe koje čvrsto stoje na zemlji i vode se principima logike. Zato je veliko iznenađenje što se nalaze u grupi znakova koje muči nostalgija. Radi se o osobama koje su stroge prema sebi. Žele da otkriju prelomni trenutak kada su stvari pošle nizbrdo. Veliki su perfekcionisti i ne vole da ponavljaju greške. Raskid doživljavaju kao neuspeh i pokušavaju da pronađu sve moguće dokaze koji bi umanjili osećaj krivice. Tekstualne poruke su pisani trag i lični dokaz da nisu krivi za brodolom.

4. Vaga

 

Nepopravljivi romantici su stalno pod uticajem Venere. Krasi ih sposobnost praštanja, ali kada je reč o jakim emocijama nisu spremni da olako zaborave prošlost. Pokušavaju da pronađu logiku u svemu, jer iracionalno veruju da svet funkcioniše na principima pravde i razuma. Danima dešifruju svaki detalj bivše veze. Žele da otkriju prave razloge za ljubavni brodolom, ali i da shvate kako su se našli u blizini osobe sa kojom su raskinuli.

Čitanje starih ljubavnih poruka nije korisna navika, ali svaki čovek bar jednom poželi da se vrati u prošlost. Ukoliko ste sigurni da među vama nema ljubavi, najbolje je obrisati poruke. Prošlost neće pomoći da se otkrije nešto novo.

N.N.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA