≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Vage i Ribe u minus fazi, Blizanci u odličnoj formi

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 6
horoskop, astrologija Foto: Pixabay.com

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Tokom ove nedelje ćete imati neke promene na polju posla. Očekuje vas period u kojem ćete imati novu priliku za saradnju. Na polju ljubavi vas očekuju prepirke sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete biti skloni manjim problemima sa osetljivom kožom.

BIK

Pred vama je period u kojem ćete imati probleme sa koncentracijom na poslu. Finansije će vam biti promenljive. Na polju ljubavi vas očekuje neusaglašenost sa osobom do koje vam je stalo. Na polju zdravlja ste skloni problemima sa urogenitalnim traktom. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni upalama.

BLIZANCI

Povoljna vam je naredna nedelja za posao, sa lakoćom ćete završiti sve obaveze. Na polju ljubavi vas očekuje novo poznanstvo koje može da vas vodi do dubokog i iskrenog zaljubljivanja. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete biti u dobroj formi. Bavljenje sportom će vam generalno prijati.

horoskop, astrologija Foto: Pixabay.com

RAK

Vaša neodlučnost bi na polju posla sada mogla da vam donese manje probleme, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Kada su u pitanju osećanja, sa voljenom osobom priželjkujete brak. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa stomakom i organima za varenje. Povedite računa o vašoj ishrani.

LAV

Na polju posla ćete imati priliku da pravite promene koje želite. Poslovna komunikacija vam sada ide od ruke. Na polju emocija ste spremni da pokažete iskreno ono što osećate ka partneru. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je povoljna faza u kojoj nećete imati većih problema osim manje sklonosti ka prehladi.

DEVICA

Očekuje vas period u kojem ćete na polju posla uspeti da ostvarite željene ciljeve i rezultate. Kada je u pitanju ljubav, spremni ste za važne odluke sa voljenom osobom. Na polju zdravlja treba da pazite na zube i moguće probleme sa karijerom. Na vreme se oko svega posavetujte sa vašim stomatologom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA