≫ 

Kako Supermesec utiče na vaš horoskop? Retko kada ćete imati ovakvu priliku da upoznate srodnu dušu

U 2020. godini imaćemo priliku da 13 puta vidimo Supermesec, ali ovaj je zaista poseban

  • 1
pun mesec, horoskop, supermesec

foto: pixabay.com

Pun Mesec se pojavljuje na nebu onda kada se Mesec nađe na suprotnoj strani Zemlje u odnosu na Sunce, što znači da je njegova površina potpuno osvetljena. Istovremeno, Mesec će takođe biti veoma blizu našoj planeti, što znači da će se na noćnom nebu pojaviti i veći i svetliji.

Evo kako će ovaj koji smo noćas mogli da vidimo da vidimo na nebu uticati na vaš horoskopski znak u narednih nekoliko dana.

Supermesec će se oko tri dana zadržati u znaku Lava, a vaš horoskopski znak će na najbolji mogući način podstaći na iskažete svoju kreativnost i razigranost usred zime.

 

Snežni Mesec će vas takođe podstaći da budete u kontaktu sa svojim smislom za humor i željom da se istaknete čak iako ste prirodno introvertni.

S obzirom na energiju koja se pojavljuje na 20 stepenu Lava, poželećete da se povežete sa svojim unutrašnjim detetom i pustite ga da se igra, pa ćete se tako ovih dana mnogo smejati.

Ujedno ovaj period je idealan za upoznavanje srodne duše jer će vas zbog opuštenosti koja vam je data, taj neko upoznati u pravom svetlu.

 

U suštini, Supermesec vam daje potpunu dozvolu za uživanje u punom osećaju slobode i prepuštanje hedonističkim impulsima, u pokušaju da se oslobodite svakodnevnog stresa.

pun mesec, horoskop, supermesec

foto: pixabay.com

Astrolozi kažu da Supermesec ima potencijal da vas emocionalno uzdigne.

Pravo je vreme za putovanje na neku topliju destinaciju, prilika da učinite nešto što ranije niste, izrazite pozitivnu energiju, kupite sebi nešto što ste oduvek želeli i jednostavno bude mladi u duši.

 

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA