Svaki horoskopski znak drugačije doživljava zajednički život: Saznajte na vreme ko vama odgovara

Zajednički život sa emotivnim partnerom je uzbudljiv korak u vezi

  • 5
Horoskop, Ribe, Ljubav

Pixabay

Iako ne postoje dva potpuno ista čoveka, horoskop može da vam pruži uvid u ličnost i na koji način osoba rođena pod određenim horoskopskim znakom želi da živi zajednički život.

Svaki horoskopski znak ima svoj karakter i kvalitet. U nastavku možete da proverite svoj znak ili znak vašeg emotivnog partnera kako biste imali predstavu o tome kako bi vaš zajednički život izgledao.

 

Ovan (21. mart - 19. april)

 

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Ovan želi svaki dan da učini uzbudljivim i to neće menjati samo zato što neko živi sa njim. Ovnovi ponekad toliko budu zaokupljeni time da zapostave obaveze kao što je plaćanje računa, što će izazvati zabrinutost kod partnera i neprijatnu situaciju. Međutim, ako imaju partnera koji se ne boji da glasno prenese svoju zabrinutost, Ovnovi će se osećati dovoljno prijatno da se prilagode i preuzmu vodeću ulogu u njihovom novom domu.

Bik (20. april - 20. maj)

 

Horoskop 2018 bik

Foto ilustracija: Telegraf

Ako želite da živite sa Bikom tako će se i desiti: živećete vi sa njim, a ne on sa vama. Bikovi su navikli da stvari rade na svoj način i vrlo jasno će dati na znanje da im je potrebno vreme samo za njih. Bikovi imaju svoj način na koji obavljaju poslove i svoju rutinu kako ih obavljaju. Oni znaju gde svaki deo nameštaja treba da stoji i kako da se nose sa svakodnevnim poslovima. Od njih možete očekivati i dozu tvrdoglavosti, ali sve dok se vodi jasan i razuman razgovor, oni su spremni i na kompromise.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

 

Horoskop 2018 blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

Živeti sa Blizancima znači očekivati neočekivano svaki dan. Nikada ne znate u potpunosti šta će da urade ili da kažu, što je verovatno i razlog zašto ste se zaljubili, ali zajednički život je potpuno druga stvar. Blizanci obično nisu dosledni u održavanju kuće, ali će zato biti potpuno informisani o najnovijim trendovima kako bi vaš zajednički dom uredili da izgleda lepo. Kada uđu u rutinu, mogu da postanu nemirni. Tada će verovatno želeti da promene stvari kako bi osetili svežinu novog, a ovo može da bude stresno za partnera koji preferira da stvari ostanu onakve kakve jesu. Sve dok imaju nekog ko je fleksibilan i ko ih razume, Blizancima će napraviti da stvari funkcionišu za oboje.

Rak  (21. jun - 22. jul)

 

Horoskop 2018 rak

Foto ilustracija: Telegraf

Zajednički život je uzbudljiv za Raka i činjenica je da će svoje slobodno vreme provoditi sa partnerom. Sa uzbuđenjem će raditi sitnije i krupnije prepravke prostora samo da bi se njih dvoje osećali kao kod kuće. Oni će paziti na partnera i brinuti se o njemu jer je to njihov način funkcionisanja. Staviće slike voljenih osoba na zidove, omiljena hrana će se naći u frižideru, a omiljene serije biće spremne za gledanje. Oni će želeti veći deo svog slobodnog vremena da provedu u kući , te ako je njihov partner više osoba koja voli da boravi van kuće i da se druži sa prijateljima, to može da stvori zategnut odnos između njih na početku njihovog zajedničkog života. Rakovi jednostavno vole da budu domaćini i samo se treba prilagoditi tome.

Lav (23. jul - 22. avgust)

 

Horoskop 2018 lav

Foto ilustracija: Telegraf

Da li će prvi da uleti u kupatilo? Sto posto. Ali, samo zato što su navikli da dobijaju najviše pažnje, to ne znači da neće živeti u skladu sa nekim. Lavovi više uživaju da izlaze nego da ostaju kod kuće, pa im držanje kuće u savršenom redu nije uvek prioritet. Međutim, Lavovi poštuju svoj dom, kao i svog partnera. Ako je njihov partner pokazuje odobravanje i zahvalnost kad god Lav uradi nešto oko kuće, verovatno će doživeti da se to dešavati sve više i sve češće.

Devica (23. avgust  - 22. septembar)

 

Horoskop 2018 devica

Foto ilustracija: Telegraf

Na prvi pogled ideja o zajedničkom životu bi mogla da bude neodoljiva za Devicu. Iako razumeju da nisu svi kao i oni, Device ne mogu da odole svom unutrašnjem glasu koji kaže: „Zašto ne bismo radili stvari na moj način? Jasno je da je bolje“. Devica je provela mnogo vremena da usavrši svoju rutinu i, kako je to za nju najefikasniji način, kada neko uđe u njen život -  to joj poremeti ravnotežu. Možda će morati malo da se pomuči i preoblikuje to što je napravila da bi smestila nekog drugog pored sebe, ali život sa nekim je podstiče da se malo opusti i shvati da ne može da kontroliše baš sve.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA