Sada imamo vremena za uređivanje doma: Ovako izgleda savršeni dom prema vašem horoskopskom znaku

Ako često tražite odgovor u horoskopu, onda će vam dekor saveti skrojeni isključivo za vaš znak pomoći da brže dođete do svog idealnog doma

  • 4
home decor foto: pixabay.com

Iznenadićete se koliko vaš horoskopski znak igra ulogu kada su u pitanju ideje koje imate za svoj savršeni prostor. The Spruce je izdvojio nekoliko velikih ideja koje bi svaki horoskopski znak voleo da proba u svom domu.

Ovan – glasno i živo

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Imate jakuličnost i jurite za životom, jer želite da ga proživite što potpunije moguće. Vaša kuća iz snova je puna nameštaja odvažnih i avanturističkih boja. Biće vam potrebne dodatne prostorije kako bi kreirali aktivan prostor poput potpuno opremljene teretane ili možda stene za penjanje u prizemlju ili podrumu kako bi umirili dosadu i dozvolili sebi da uvek budete aktivni.

Bik – umirujuće i sa stilom

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Vi uživate u prepuštanju lepim stvarima, a takođe žudite za ugodnim i stabilnim okruženjem, pa nije iznenađenje što ove navike želite da prebacite na svoj dom. Verovatno ćete odabrati veliki, udoban kauč sa nekoliko udobnih predmeta koje će vam biti na dohvat ruke. Na ovaj način se štitite od stresa koji dopire iz spoljnog sveta. Udobnost vašeg doma je savršena i za druge koji žele da uživaju zajedno sa vama. Vaša kuhinja je je centar doma, jer ste poznati po tome da uživate u dobroj hrani i piću. Kao zemaljski znak, volite da koristite zagasite tonove i neutralne boje kako bi napravili osećaj postojanosti koji vam je preko potreban.

Blizanci – otvoreno i imućno

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Iako niste konstantni i svakog dana nađete nešto  novo što vam se sviđa, postoje neke stvari koje bi bez razmišljanja stavili u svoj dom iz snova. Društveni ste, želite da vam svet i sve njegove mogućnosti budu na dohvat ruke, pa ćete se potruditi da vaš prostor izgleda što prostranije. Široki prozori ili veliki stakleni paneli mogu da unesu dosta svetla u vaš dom i da tako "otvorite" vašu omiljenu prostoriju. Želite da budete u toku sa najnovijom tehnologijom, pa pokušajte da uvrstite neke luksuzne tehnološke elemente u svoj dom, kao što su dobar zvučni sistem i ostali uređaji koji se aktiviraju uz pomoć glasa ili pametnog telefona. Ovi uređaji će vam pružiti osećaj da ste korak ispred drugih u tehnološkom smislu.

Rak – tradicionalno i s ukusom

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Obožavate tradicionalne stvari i antikvitete, pa bi vaš dom iz snova definitivno trebalo da bude dekorisan u tom stilu. Kuhinja je centar vašeg doma zbog vaše ljubavi prema kulinarstvu. Verovatno ćete pokušati da tu prostoriju u kući napravite što prostranijom, kako bi gosti mogli da vam se pridruže dok kuvate. Vaš krajnji cilj je da od vašeg doma napravite svetilište, pa ćete zidove okrečiti u nežne boje, dok će nameštaj biti naglašen pastelnim bojama.

Devica – stilizovano i jednostavno

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Vi ne tražite previše, samo malo stabilnosti i osećaj kotrole kad god je to moguće. Kuća iz snova je za vas okrečena u neutralne boje, jer one odlično idu uz bilo koju drugu zamisao da imate u vezi sa vašim omiljenim prostorom. Verovatno ste zainteresovani da pronađete nameštaj i druge dodatke koji imaju funkciju umesto onih koji služe kao ukras. Vaš stočić u dnevnoj sobi je sigurno pun pregrada u koje možete da stavite novine, daljinske upavljače i ostale sitnice. Dosta prostora u vašem domu koristite za skladištenje i organizaciju kako bi izbegli prenatrpavanje i nered.

Lav - živopisno i uzbudljivo

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Ne smeta vam kad ste u centru pažnje, pa zašto se onda ne bi potrudili da vaš dom iz snova takođe bude u centru pažnje. Svetle, smele boje i nameštaj koji ostavlja utisak ćete definitivno uključiti u svoj dom. Najviše bi voleli da imate nekoliko soba za goste, kao i prostrano dvorište kako bi organizovali zabava i proslave. Budimo iskreni, vaš dom će verovatno biti pun ogledala kako bi u svakom trenutku mogli da se uverite da izgledate odlično.

Vaga – moderno i harmonično

Horoskop 2018 vaga Foto ilustracija: Telegraf

Volite kada je sve u vašem životu uravnoteženo, uključujući i dom. Želite svetlije, pastelne boje koje će biti privlačne gostima, ali da ne budu previše blage ili neodoljive. Vaš nameštaj, zidovi i umetnički komadi moraju da budu dobro balansirani. Vaše sobe nisu prenatrpane, pa ih uvek možete dopunjivati novim stvarima. Volite da ulažete u lepe i elegantne stvari poput zavesa, elegantnih jastučića za krevet ili ukrasnog ogledala. Sve te stvari su vrhunske i nikad neće izaći iz mode.

Škorpija - otmeno i privatno

Horoskop 2018 skorpija Foto ilustracija: Telegraf

Vi bi bili najsrećniji kada bi živeli u brvnari u šumi, ali na kojoj god lokaciji da se nalazi, vaš dom iz snova mora da  odražava aspekte vaše ličnosti koji su vam veoma važni. Vaš život je privatan, introspektivan i misteriozan, zato ćete koristiti tamnije boje prilikom odabira nameštaja, a možda i zidova. Uređaji kao što su diskretni sigurnosni sistemi i kamere će vam pomoći da pratite sve što se dešava u i oko vašeg doma. Volite privatnost, pa bi tajna vrata na polici za knjige koja vode do tajne čitaonice bila savršena za vas.

Strelac – kreativno i kompaktno

Horoskop 2018 strelac Foto ilustracija: Telegraf

Vi verovatno ne želite da provodite mnogo vremena kod kuće, ali to ne znači da nemate sjajne ideje za vaš prostor iz snova. Najviše bi voleli kad bi posedovali malu kuću koja može da ide svuda zajedno sa vama. Male kuće su specijalne, jer iako imaju malu kvadraturu mogu da zadovolje sve potrebe koje bi zadovoljio i veliki prostor. I u minijaturnoj kući možete okačiti svoje fotografije i na taj način čuvati svoja sećanja.

Jarac – pametno i ležerno

Horoskop 2018 jarac Foto ilustracija: Telegraf

Vaš dom mora da predstavlja stvari koje cenite, a to su naporan rad i efikasnost. Većina ljudi svoj životni prostor dizajnira kao suštu suprotnost od radnog mesta, ali ne i vi. Vaš dom iz snova je raspoređen slično kao i kancelarija, jer, budimo iskreni, skloni ste tome da radite i kad ste kod kuće. Ležeran dekor sa minimalističkim rasporedom nameštaja je pravi izbor. Želite da vaš dom bude ležeran i organizovan, kako bi mogli da se fokusirate na bitnije stvari. Kada govorimo o dekoru, na vašoj listi bi se sigurno našao veliki sto sa čvrstim policama i dodatnim fiokama. Težite ka tome da vam sve bude na određenom mestu kako ne bi gubili vreme tražeći određenu stvar.

Vodolija – eklektično i ekološko

Horoskop 2018 vodolija Foto ilustracija: Telegraf

Vi ste čudni i jedinstveni, pa definitivno nećete urediti kuću kao i svi ostali. Verovatno ste već pokušali da ugradite što više ekoloških uređaja u svoju kuću. Razmislite o solarnim panelima i sistemima za hvatanje kišnice. Uživate u kreiranju prostora koji vam omogućava da budete sami sa svojim mislima i koji vam dozvoljava da isplanirate još bolje načine kako da pomognete svojoj okolini. Veliki ste ljubitelj prostranih imanja sa puno soba u koje možete da ugostite drage ljude kad god im treba prenoćište.

Ribe – umirujuće i spokojno

Horoskop 2018 ribe Foto ilustracija: Telegraf

Mnogo volite samostalno vreme, privlači vas dekorisanje doma u miru i tišini. Za svoj dom birate umirujuće boje koje će učiniti da se vi i vaši gosti osećate opušteno. Budući da su Ribe vodeni znak, hladna nijansa plave ili tamnozelena boja je odličan izbor. Za vas je apsolutno neophodno da vaš prostor bude udoban. Nameštaj vam je pun dekorativnih jastuka i pokrivača. Iako volite da vam bude udobno, trudite se i da prostor bude otvoren i prohodan, bez nagomilanih stvari. Naravno, idealno bi bilo da se vaš dom nalazi u blizini neke vode. Kuća ne mora biti na obali okeana dovoljno je da imate bazen u dvorištu, kako bi mogli da pozovete prijatelje da uživaju sa vama u savršenoj atmosferi.

(K.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    8. april 2020 | 21:00

    Ja bih dodala savrsenom domu jedan fotokataliticki preciscivac vazduha jer je sada u vreme ove pandemije koronevirusa itkako potreban za cist vazduh. Narocito gde se pusi i gde ima kucnih ljubimaca.

  • Nikola

    8. april 2020 | 19:03

    Ovo je vest za ove sto primaju platu od drzave,mi ostali imamo vremena,al nemamo para.

  • Realna

    8. april 2020 | 20:16

    Kuca od oko 70 m2 i okucnica oko hektar i bas nas briga za karantin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA