≫ 

5 saveta da "preživite" retrogradni Merkur: Pridržavajte ih se naredne 3 nedelje i bićete još jači

Nema potrebe da se plašite retrogradnog Merkura. Ovo je idealan period da sebi date odgovore na mnoga pitanja

  • 11

Sutra počinje retrogradni Merkur koji će trajati do 9. marta i, bogami, dobro će nas namučiti.ž

Tronedeljni ciklus će imati tu moć da poništi sav naš napredak i utiče na našu dušu. Međutim, morate prihvatiti da dolaze trenuci kada neće sve ići po planu, kada će vam možda baš u ovom periodu ispasti telefon i slomiti se ekran, kada ćete biti zaboravni, itd... Ali, nikada mu nemojte dozvoliti da vas do kraja obori.

Evo nekoliko jednostavnih saveta kako da što lakše prebrodite retrogradni Merkur.

1. Odvojite vreme za sebe

Dok se Merkur kreće retrogradno, nećete baš imati mnogo strpljenja za ljude koji vas previše dave. Isto ćete imati nizak prag tolerancije za sve one koji kasne i koji u "pet do 12" otkazuju viđanje jer su "umorni". Ako se gušite u takvoj atmosferi, onda se jednostavno povucite i malo distancirajte od svih, pa ćete samim tim i izbeći ovakve situacije.

2. Budite iskreni 100 odsto!

Da li i vi šaljete u grupu na Vacapu koju imate sa drugaricama, apsolutno sve što vam se događa u životu, pa makar to bila najobičnija glupost? Tokom retrogradnog Merkura, nećete biti sigurni da li jednostavno previše volite svoje drugarice ili ste zavisni od njih. Imajte dovoljno empatije za njihove probleme, ali pravo prijateljstvo znači da bi trebalo da budete iskreni. Kada vaša prijateljica traži potvrdu od vas, jednostavno budite najiskreniji što možete.

3. Osvežite svoj ormar

Bićete opterećeni izgledom tokom retrogradnog Merkura. Da biste izbegli zaduživanje, zašto ne biste jednostavno organizovali zamenu odeće sa nekom od svojih prijateljica?

4. Ne vezujte se za pogrešne ljude

Ako osoba koju ste upoznali nije spremna da vas u ovom trenutku voli, gubite vreme čekajući je. Tokom retrogradnog Merkura nemojte poklanjati vreme ljudima koji nisu voljni da isto učine za vas.

5. Aktivirajte se

Kada je duh nemiran, počnite da trenirate. Treniranjem ćete se najbolje suočiti sa svim toksičnim emocijama i životnim pritiscima koji se nameću tokom ovog perioda. Okruživanje sebe ljudima i aktivnostima koje izgrađuju samopoštovanje najbolja je strategija za uspeh u običnom svetu. Retrogradni Merkur nije dobar za započinjanje poslova, ali je najbolji za lične promene stoga je sada pravo vreme da se upišete u teretanu.

Video: Noć veštica i retrogradni Merkur u istom danu: Neka se ova četiri znaka pripreme

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA