≫ 

Mlad Mesec u Ribama donosi prenaglašene emocije i haos: Na ova 2 znaka će najviše uticati

Evo šta nam donosi mlad Mesec 23. februara

  • 1
Mlad Mesec Foto: Pixabay

Mlad Mesec u Ribama nastupa u nedelju 23. februara a posebno je značajan zbog konjukcije sa planetom Merkur, koja je trenutno retrogradna u znaku Riba.

Kako najavljuju astrolozi, ovaj neobičan aspekt na nebu se povezuje sa snovima, maštanjem, romantičnim idealima. Ono što je interesantno je što sa jedne strane donosi ekstremno sanjivu i idealističku energiju, dok sa druge imamo ograničenu i realističnu. Zahvaljujući tome, sada možete da pravite čvrste korake na zemlji i svoje snove pretvorite u realnost.

mlad mesec, horoskop, devojka Foto-ilustracija: pixabay

Ipak, nemojte ograničavate sebe. Pronađite rešenje, koncentrišite se na male planove koji će vas voditi do ostvarenja ciljeva. Dakle, preuzmite rizik kako biste dobili ono što želite.

U isto vreme je Venera aktivna, a kako ona simbolizuje odnose, sklad, lepotu i harmoniju, kao i čulna uživanja, ovaj period će biti veoma značajan za ljubav. Mnogi će se konačno zaljubiti u veoma kratkom vremenskom periodu, a ujedno će se dešavati totalno neočekivane stvari.

Mladi Mesec u Ribama će uticati na sve horoskopske znake, a astrolog Dona Pejdž iz Atlante tvrdi da će najviše delovati na Ribe i Device.

U nastavku pročitajte kako će uticaj izvrši na vaš znak:

OVAN

Vodite računa o komunikaciji, odnosno o nesporazumima koji mogu da se jave u vašim ljubavnim, poslovnim i prijateljskim odnosima. Mlad Mesec će vam pomoći da uočite neke svoje sopstvene nedostatke. Posmatrajte sebe, svoje okruženje i generalno svoj socijalan život. Iznenadićete se šta ćete pronaći.

BIK

Sada je pravo vreme da razmislite o svojim željama - pitajte sebe šta zaista želite i postavite nove ciljeve. Možete da se iznenadite koliko brzo vaši snovi mogu da se ostvare. Probajte da odvojite više vremena za nova poznanstva i druženje sa prijateljima. Ključ uspeha se krije u komunikaciji.

mlad mesec Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Narednih nekoliko nedelja fokusirajte se na porodicu i dugogodišnje prijatelje. Postoji verovatnoća da ćete tokom mladog Meseca u Ribama osećati kao da ste prisiljeni da definišete neke odnose iz prošlosti, kao i ciljeve koje ste davno sebi zadali. Iako vam to može stvoriti nervozu, budite uvereni da je idealan trenutak da nastavite dalje jer retrogradni Merkur će vam pomoći da napravite određene izbore i, ako je potrebno, popravite neke stvari koje vas muče. Zapamtite, jedino tako možete nastaviti dalje

RAK

Spremni ste za nove avanture! Vaša energija je mladalačka, pogled na svet je optimističan, ali nemate dovoljno strpljenja. Idite na odmor, priuštite sebi neki poseban ugođaj, provodite vreme u prirodi... Dok je Merkur retrogradan, spremni ste za nove početke.

LAV

Tokom mladog Meseca u Ribama povezaćete se sa sobom i svojim emocijama. Ujedno ćete raditi stvari koje vas čine istinski srećnim i voljenim, tako da ćete se ostvariti jaku konekciju sa partnerom. Ovaj period je idealan za rad na sebi jer će vam dešavanja na nebu omogućiti da zavirite malo dublje u sebe, odnosno u emocije.

Mlad Mesec, crescent-moon Foto-ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Dok je prethodni period bio pomalo težak za vas ili ste se pak  suočili sa određenim konfliktima, mlad Mesec će vam pomoći da se oporaviti od emotivnih tegoba tako što ćete jednostavno otpustiti loše misli i zalečiti svoje srce. Može se desiti da promenite svoj fokus, te da umesto ljubavnih veza sada svu pažnjuusmerite na posao, zdravlje ili uvođenje nekih novih navika.

VAGA

Mladi Mesec u Ribama može da vam donese mnogo iznenađenja i promena, posebno ukoliko tražite novi dom u kome ćete živeti ili ljubav. Astrolozi ističu da možda pronađete i jedno i drugo! Takođe, ovaj period je veoma značajan za oslobađanje svog tereta iz prošlosti, jer ćete biti dublje povezani sa svojim željama, emocijama i potrebama. Želećete da provedete vreme sami, ali i sa prijateljima, kako biste se potpuno oporavili i otkrili svoje potrebe.

ŠKORPIJA

Vreme je da dobijete nagrade za svoj trud. Konačno će se završiti nešto što ste dugo čekali. Takođe, tokom ovog perioda ćete biti aktivni. Osim što ćete možda otputovati na neki put, imaćete odličnu komunikaciju sa okruženjem i dobiti neke lepe vesti.

Mlad Mesec, crescent-moon Foto-ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Mlad Mesec će doneti priliku da postavite ciljeve. Razmislite šta su vaše vrednosti i zapravo koji je vaš životni moto. Moraćete da donesete odluku koja je povezana sa vašim vrednostima, odnosno sa tradicijom i lekcijama koje ste naučili u svojoj porodici.

JARAC

Osetićete nalog energije. Ukoliko ste nedavno imali pojedine poteškoće, sada je vreme da ponovo postignete balans i ojačate svoju energiju. Međutim, ukoliko je period iza vas bio miranmožete tokom mladog Meseca imati konflikte. U svakom slučaju, kao što smo rekli, imaćete ogromnu energiju tako da ništa neće moći da vam stane na put. Savet je da tokom ovog perioda odete u teretanu!

VODOLIJA

Konačno je došao pozitivan period. Međutim, i dalje možete da stojite u isto mestu ukoliko budete sumnjali u svoje misli i odluke. Pošto postoji tendencija da tokom ove nedelje budete neodlučni (što je normalno jer je Merkur retrogradan), samo pokušajte da budete srpljivi i omogućite da se proces odvija. Ako ne budete dozvolili da vas obuzme frustriranost moći ćete da pronađete odgovore koje tražite.

RIBE

Merkur je retrogradan u vašem znaku tako da ćete odlično znati da se nosite sa svojim emocijama. Međutim, može se desiti da vas ipak ova energija prizemlji, što nije uobičajeno za vas, zbog čega se u nekim trenucima možete osećati zbunjeno.

Video: Koji znakovi nemaju vremena za zaštitu tokom iznenadnog seksa, a koji bez nje ne ležu u krevet!

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Papillon

    21. februar 2020 | 09:20

    Na mene moze da utice samo dobra dusa zenska🥰❤😜🤫🤫🤫🤫

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA