≫ 

Tri horoskopska znaka koja će narednih mesec dana pratiti sreća na svakom koraku

Bez obzira na retrogradni Merkur, ovi znaci zodijaka imaju dobar mesec pred sobom

  • 3
ribe, horoskop, zodijak, astrologija Pixabay.com

Tokom većeg dela sezone Riba našu sreću remetiće retrogradni Merkur, ali zbog toga svakako ne treba da očajavate. To naročito važi za tri znaka zodijaka, kojima će se zvezde na mnogim poljima osmehnuti, pa će narednih mesec dana dugo pamtiti po lepim stvarima, piše Elite Daily.

Iako će sezona Riba biti najbolja za naredna tri znaka, ni oni neće moći da izbegnu dejstvo retrogradnog Merkura, koje će trajati do 9. marta.

Rak

Rak, Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto-ilustracija: pixabay.com

Život ima svoje čudne puteve, pa ne možete poreći da ste u proteklom periodu, bez obzira na svoju izraženu intuiciju, imali mnogo izazova u vezi i odnosima sa drugim ljudima.

Prešli ste dug put i to se vidi, ali sada vam se vraća energija i ponovo imate želju za akcijom i učenjem. Ako razmišljate da se upustite u nešto novo, sada je pravo vreme za to, jer ćete imati mnogo inspiracije.

Sa druge strane, zbog retrogradnog Merkura treba da budete oprezni na svakom koraku – ne potpisujte važne ugovore pre nego što ih detaljno pročitate. Društveni život će vam procvetati u ovom periodu i imaćete mnogo dubokoumnih razgovora.

Škorpija

Škorpija, Horoskop, Astrologija Foto-ilustracija: Profimedia

Vaše ispoljavanje sebe samih je jedinstveno. Ako ste dugo držali sve u sebi tokom sezone Vodolije, sezona Riba će biti period vašeg otvaranja.

Vi uvek trijumfujete i napredujte u teškim okolnostima u kojima se drugi loše snalaze.

U ovom periodu imaćete priliku da upoznate nekog ko će vas inspirisati i u koga ćete se zaljubiti, a zbog uticaja retrogradnog Merkura može da se desi i da vam se javi neka osoba iz prošlosti. Okončajte sve sa njom i nastavite dalje. Ne osvrćite se više nazad, nego samo hrabro nastavite napred.

Ribe

Ribe, Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto-ilustracija: pixabay.com

Vaša sezona je konačno došla i vi već osećate magiju. Merkur će retrogradirati u vašem znaku do 9. marta, dok se ne vrati Vodoliji, ali ne treba da brinete zbog njega, nego izvucite najbolje iz toga.

Prisećajte se stvari i preispitujete ih kako biste se osvestili i spoznali šta treba da promenite. U ovom periodu pokazaćete se kao posvećeni partner i tako ćete ojačati i svoju ljubavnu vezu i odnose sa drugim bitnim ljudima.

Vaša komunikativnost doći će do izražaja, pa treba da iskoristite ovaj nalet pričljivosti u svoju korist. Otkrijte lepotu koja postoji oko vas i samo čeka da je zgrabite.

Video: Žene ovih horoskopskih znakova najviše masturbiraju, da li ste i vi na ovoj listi?!

V. T.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bik

    22. februar 2020 | 11:35

    Koliki je moj greh kad na salteru za srecu,ne pomera se red?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA