NEDELJNI HOROSKOP: Za Ovnove nepovoljna nedelja, kod Riba dobre promene na poslu

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
pun mesec, horoskop, supermesec foto: pixabay.com

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Nije vam povoljna naredna nedelja. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta nekih poteškoća na poslu. Ljubavno polje vam je prikazano kroz razočarenje u voljenu osobu. Na polju zdravlja vam se vraćaju hronični problemi sa glavoboljom, ali i sa očima. Povišen krvni pritisak takođe može da vas muči.

BIK

Izbegavajte bilo kakve rizične situacije na polju posla u narednom periodu. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete dvoumljenje ili sumnje od strane partnera. na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni nesanicama i problemima sa nervozom. Moguć je čest osećaj malaksalosti.

BLIZANCI

Moguće je da ćete tokom ove nedelje biti veoma zabrinuti za svoje polje finansija. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas faza koja će vam doneti ljubomoru i svađe sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni infekcijama, upalama, bolnim stanjima i povredama.

horoskop foto: pixabay.com

RAK

Napolju posla vas očekuje nervoza kao i neke promene koje vam dolaze naglo. Kada je u pitanju ljubav, imate potrebu da konkretno i direktno razrešite svađe sa partnerom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati probleme sa kičmom, ali i probleme sa mogućim manjim povredama ili bolnim stanjima.

LAV

Povoljna nedelja je pred vama. U narednom periodu možete da očekujete pozitivno pokretanje novih poslovnih prilika. Na polju ljubavi vas očekuje period u kojem ćete imati svu slobodu i šanse da budete zadovoljni. Kada je u pitanju zdravlje, osećate se sve bolje što se duže i više bavite sportom.

DEVICA

Finansije su vam sada jako bitna stavka i radite ono što je do vas  kako uspeli da popravite stanje na tom polju. U ljubavi vas očekuje faza praznog hoda, bez važnih dešavanja i promena. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete imati manje probleme vezane za urogenitalni trakt. Idite kod lekara redovno.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA