≫ 

Ponedeljak započinjemo potpuno uspavani, ali evo šta nam zvezde donose do kraja nedelje

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Paja Patak

foto: printscreen/youtube/Cartoon Movies Collectors City

Horoskop za ponedeljak započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Riba, što nam može doneti uspavanost, potrebu za distancom i povlačenjem.

 

Atmosfera dana je uspavljujuća bez jasnog fokusa i koncentracije. Može doneti puno komunikacije i priče, bez jasnog pravca i zaključaka, kako u međuljudskim odnosima tako i unutrašnjih monologa u vidu opsesivnih identičnih misli kojih ne možemo da se oslobodimo.

Glavni izazov stoji u potrebi da se nameću sopstvena uverenja i stavovi kao i životna filozofija i ideologija kojom se vodimo. Savet je ne ulaziti u previše komunikacije bez veće potrebe, povući se i meditirati, ili raditi nešto što nas dovodi u stanje mira i odmora. Dan je idealan za vizualizaciju i pisanje svojih ciljeva, kao i pokretanje najvažnijih snova u koje duboko verujemo.

Utorak je dan u kojem imamo potrebu da stvari bitno promenimo u svom životu. Imaćemo potrebnu snagu i inicijativu da krenemo u realizaciju svojih planova koje smo vizualizirali u ponedeljak. Ipak, treba voditi računa o nametanju svojih vrednosti drugima kao i momentu preuzimanja odgovornosti za sve ono što se dešavalo u prethodnom periodu. Mnogo je važno biti odmoran ovog dana jer se posledice naših akcija iz prošlosti mogu pojavljivati u vidu nekih izazovnih odnosa ili okolnosti. Stoga, budite svesni i prisutni ovog dana da ispratite događaje iz mirnog stanja prihvatajući ono što dolazi.

Sreda je dan u kojem možemo imati značajne uvide o svom životu. Važne ideje, odluke i razgovori mogu se voditi ovog dana. Takođe, možete dobiti značajne informacije i odgovore na koje ste dugo čekali. Nestrpljivost i nedostatak takta je ono što može da remeti ovaj dan. Budite disciplinovani i držite se plana i dogovora.

U četvrtak je naglašeno preterivanje u dominaciji, posebno u partnerskim odnosima, što može voditi u neiskrenost, nesigurnost i strahove. Prevelika potreba za kontaktima i odnosima sa drugim ljudima, kao i nametanje sebe može stvoriti potpuno suprotan efekat od onoga što želimo da postignemo.

U petak imamo aspekt kvadrata Venere i Plutona što može dovesti do ozbiljnih izazova i problema u partnerskim odnosima. Ljubomora i posesivnost biće prisutne ovog dana. Obratite pažnju na ucene i manipulativne igrarije u odnosima sa drugim ljudima. Potreba za dominacijom i igre moći ispuniće ove dane. Zbog prisutnosti straha od odbacivanja posebno će vas vezivati emocija straha za određene osobe i okolnosti. Prisutna je i vezanost za materiju i finansijsku bezbednost i zavisnost. Nije povoljno za veća finansijaska ulaganja. Idealno je za odbacivanje neke nepovoljne navike koju imamo, kao i oslobađanje i eliminaciju nekih osoba iz vašeg života.

Subota je dan koji je otvoren za sprovođenje novih ideja i planova. Odličan je za dogovore i komunikaciju. Ukoliko pokrenete nešto što odavno želite pomoći će vam energija ovog dana. Posebno ukoliko želite da napravite neke promene unutar sebe i ličnog okruženja. Budite spremni na dinamiku i preokrete. Dan nije namenjen rutini i dosadi. Ipak, zbog Meseca u znaku Bika, neki od vas će osećati letargiju i inertnost i trebaće im više vremena za uživanje.

Bavićete se pitanjima noca, pokretne imovine, hrane i ljubavi.

Nedelja je idealan dan da se prepustite hedonizmu i potpunom uživanju. Uživajte u svojim kulinarskim veštinama, ili posetite neki odličan restoran domaće kuhinje. Napravite finansijski plan. Zapišite dugoročne ciljeve i planove, ili barem za neki kraći vremenski period. Ukoliko vreme dozvoljava pozabavite se cvećem, zemljom i sadnjom.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Horoskopski znaci koji imaju najviše sreće u životu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA