≫ 

Sezona Riba donosi pravu ljubav ovim horoskopskim znacima

Vreme je da im se sreća osmehne

  • 1

Ribe su poslednji horoskopski znak u astrologiji. Pojedinim znakovima Zodijaka donosi više sreće kada je reč o zaljubljivanju i otkrivanju srodne duše.

Kada počinje sezona Riba?

Počinje 19. februara kada Sunce uđe u znak Ribe, a završava se 20. marta. Reč je o sezoni koja određenim znakovima Horoskopa donosi mnogo sreće u ljubavi.

Sezona Ribe je za mnoge idealna prilika da zarone ispod površine, pronađu skrivenu ljubav prema sebi, ali i nekom drugom. Pojedini znakovi konačno zaboravljaju i spremni su da spoznaju novi svet. Reč je o periodu koji je idealan za praštanje, ali to ne znači da bi trebalo zaboraviti na oprez. Konačno prihvataju sebe sa svim manama i vrlinama i osećaju zahvalnost prema dragim ljudima iz svog okruženja.

Sezona Riba je najromantičniji period u godini i stvoren je za razmenu snažnih emocija. Ovi znakovi Horoskopa imaju priliku da konačno pronađu ljubav svog života.

Bik

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje ih poplava zadovoljstva i pozitivnih osećanja. Bikovi će naći sreću u intimnim trenucima koje provode sa partnerom. Ljubav i nežnost začiniće odnos, jer oboje osećaju strast i ponašaju se u skladu sa emocijama.

Razlozi zbog kojih su u vezi sa partnerom postaju očigledni i shvatiće zašto su i dalje u vezi. Njihov odnos počiva na velikom razumevanju, a u pojedinim trenucima toliko je jak da će čitati misli jedno drugom. Zbog toga je sezona Riba period u kojem shvataju da su pronašli ljubav svog života, piše Your tango.

Rak

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Romatični trenuci su na vrhu liste prioriteta Raka tokom sezone Riba. Duboka emotivna povezanost pojačaće bliskost do neslućenih granica. Zajednički trenuci prožeti su ljubavlju i istinskom bliskošću. Vezu preplavljuju tople emocije koje bi trebalo negovati.

Partneri postaju svesni ljubavi koju Rak oseća prema njima. Sezona Riba idealna je prilika da se negativne pojave u vezi pretvore u nešto pozitivno.

Škorpija

Horoskop 2018 skorpija Foto ilustracija: Telegraf

Poklopiće ih talas emocija. Škorpija tokom ovog perioda otkriva da ih zapravo ne muči ništa važno. Zbog toga je sezona Ribe idealna za posvetiti se partneru ili otkrivanju velike ljubavi. Moraju paziti da se privrženost i osećaj brige ne pretvori u strogu kontrolu svih postupaka partnera. Odnos postaje idealan ukoliko se posveti pažnja obostranim željama i potrebama.

Kada dođe do iskrenog razgovora o stvarima koje donose zabrinutost, velika je verovatnoća da će Škorpije konačno pronaći emocionalnu ravnotežu sa svojim partnerom.

Jarac

Horoskop 2018 jarac Foto ilustracija: Telegraf

Reč je o horoskopskom znaku koji ima najveće šanse da stvori snažnu emotivnu vezu tokom sezone Riba. Uspstaviće sa partnerom harmoničan odnos pun razumevanja, jer uzajamno poštovanje sprečava iznošenje lažnih optužbi. Malo šta bi moglo da pokvari snažno poverenje između njih.

Prijatan ambijent u vezi donosi partnerima motivaciju i inspiraciju. Komunikacija će osnažiti vezu. Uslediće razgovori do kasnih jutarnjih sati koji prolaze kao minuti.

Jarčevi žele da saznaju sve detalje iz života partnera i nastojaće da se potpuno otvore pred srodnom dušom. To će im pomoći da njihove vrline postanu očigledne, a partneri će uživati u zajedničkim trenucima.

(N.N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA