≫ 

6 horoskopskih znakova koji izbegavaju da se vežu jer se plaše da će biti povređeni

Patnja ih prestravljuje, pa nalaze načine da izbegnu zaljubljivanje

  • 0
dečko, muškarac, samoća, planina

Pixabay.com

Kada ulazimo u novu vezu, mi preuzimamo rizik, zaljubimo se i znamo da na kraju možemo biti čak i povređeni. Upravo toga se smrtno plaše određeni horoskopski znaci, koji daju sve od sebe da se ne prepuste osećanjima i ne vežu za druge.

Ovi znakovi Zodijaka beže od vezivanja glavom bez obzira.

Vodolija

 

Horoskop 2018 vodolija

Foto ilustracija: Telegraf

Vodolije su stručne u držanju emotivne distance. Što se manje vežu, manje su šanse da budu povređene. One uživaju u društvu ljudi, ali drže sigurno odstojanje. U većini slučajeva deluju indiferentno, ali je to samo maska kojom se štite.

Strelac

 

Horoskop 2018 strelac

Foto ilustracija: Telegraf

Strelac želi da stvari budu lake i jednostavne. Pripadnici ovog znaka bili su povređeni mnogo puta i ne žele opet da prolaze kroz to. Da bi izbegli da se vežu za nekoga, Strelčevi često menjaju stvari, najčešće svoju lokaciju. Ako znate da uskoro odlazite, lakše vam je da se uzdršite od vezivanja. Problem je u tome što Strelčevi nisu indiferentni – njima je zapravo veoma stalo, ali im je lakše da ignorišu emocije i da nastave dalje.

Devica

 

Horoskop 2018 devica

Foto ilustracija: Telegraf

Za Device je emotivno uzdržavanje zapravo mehanizam odbrane. Ako im nije stalo, manja je šansa će biti povređene. One će  biti iskrene i otvoreno će vam reći da trenutno nisu spremne za vezivanje, ali da će u budućnosti možda biti. Pripadnici ovog znaka neće ulepšavati stvarnost niti vam davati lažnu nadu.

Vaga

 

Horoskop 2018 vaga

Foto ilustracija: Telegraf

Vage se plaše bilo kakvog emotivnog bola i patnje, pa će održavati površan odnos, bez dubokih emocija. One ne žele nevolju, ne žele nikog da iznerviraju, niti da ikome slome srce. One će radije biti na odstojanju i sigurne nego rizikovati da osete ljubav, jer to osećanje povezuju sa patnjom, pa će se kriti iza svog debelog zida.

Blizanci

 

Horoskop 2018 blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

Kada se emotivno vežete, počinje da vam bude stalo, a ako se to ne završi dobro, vi ne možete da ignorišete svoje emocije. Zbog tog bola koji su ranije preživeli, Blizanci najčešće izbegavaju da se vežu, pa ignorišu sopstvena osećanja i čekaju da ona nestanu. Ako osete da je neko previše zainteresovan za njih, a Blizanci nisu sigurni u tu osobu, spremni su da okončaju vezu pre nego što ona i počne, samo zbog straha od toga da će biti povređeni.

Ovan

 

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Ovnovi izbegavaju da se vežu skrećući sebi pažnju i ispunjavajući svoj raspored, jer ne mogu biti povređeni ako nemaju vremena da se posvete nekome. Oni su previše zauzeti da bi marili za druge, ali to im ne polazi uvek za rukom. Ovnovi i dalje imaju onih nekoliko minuta kada ostanu sami sa svojim mislima i razmišljaju o onome što su preživeli zbog ljubavi, zaboravljajući na pozitivne strane i lepe emocije.

(V. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA