Venera u kvadratu sa Plutonom će narednih meseci napraviti pravi pakao od vašeg ljubavnog života!

Pripremite se za intezivnu energiju koje će se upravo aktivirati na nebu

  • 1
horoskop Foto: Pixabay.com

Kada tranzitni Pluton napravi kvadrat sa Venerom, tačno 28. februara, budite spremni na vrlo jaku i intezivnu energiju koja će se odraziti na ljubavni aspekt - neće sve veze moći da prežive ovaj tranzit!

Zajedno sa Venerom u Ovnu, ovaj astrološki događaj će nas pozvati na realnost, naterati da preispitamo svoje ciljeve i saznamo više o sebi, ali i naterati da se suočimo sa nestabilnim, neiskrenim i lažnim odnosima. 

Venera je planeta ljubavi, lepote i finansija, a u ovom aspektu ona je primarno fokusirana na naše romantične veze. Dolazeći zajedno sa Plutonom, kraljem podzemlja i vođom istine, znači da ćemo potpuno uvideti stvarnost.

horoskop, seks, sex foto: pixabay.com

U astrologiji, kvadrat predstavlja vrlo ozloglašen aspekt u okviru koga su planete postavljene pod pravim uglom, tj. 90 stepeni. Energije dve planete direktno se suprotstavljaju i ne dozvoljavaju onoj drugoj da „teče“  kreirajući ponekad stresne i izazovne aspekte. To znači da ćemo doći do tačke usijanja kada ćemo moramo da se pokrenemo i upustimo u akciju. Konačno ćemo osetiti da imamo mogućnost da odlučujemo i da promenimo svoju sudbinu donoseći jasne odluke.

Pluton u kvadratu sa Venerom se javlja dva puta godišnje, a daje nam uvid i moć da prepoznamo istinu i podstiče nas da konačno napravimo korak, koji smo možda u proteklom periodu dugo odlagali. Astrolozi najavljuju da će ovaj astrološki događaj na nebu da traje sve do novembra, te s obzirom da će trajti gotovo cele godine, treba da se pripremimo za određene energije koje će se upravo aktivirati.

Kako će ovaj tranzit delovati na ljubavne veze?

Ona izaziva ubrzanje srca, leptiriće u stomaku i često zna da nas ostavi bez daha - magična je. Ali ovi osećaju mogu da se promene vremenom, iako su neverovatno iskustvo, ne znače da je reč o pravoj i zdravoj ljubavi.

Sada je vreme da se osvrnemo na sve najvažnije stvari. Spremni smo da pravimo hrabre izbore, da sebe stavimo na prvo mesto i da izađemo iz veza koje predstavljaju identične, često nepoželjne obrasce iz prošlosti ili nas povređuju. Ali iako osetimo da je deo nas spreman za taj poduhvat, to ne znači da nećemo biti razočarani zbog neuspeha romanse.

mačka, horoskop foto: pixabay.com

Od 28. februara, tranzit Venere i Plutona će uticati na nas, doneće nam jedinstveno iskustvo kada ćemo biti primorani, postavljeni u poziciju da moramo da donesemo odluku ili rešenje. U ovom periodu ćemo shvatiti da smo prihvatali vezu sa partnerom samo zato što smo mislili da je to ljubav.

Ako iskreno ne volimo sebe ili u potpunosti ne prihvatimo svoju jedinstvenost može se desiti da ćemo prihvatiti kontrolu i manipulaciju druge osobe. To ćemo nazivati ljubavlju. Iako smo možda u dubini duše toga bili svesni, verovatno smo ostali u partnerskoj vezi samo iz straha da ne ostanemo sami. Ali to nije ljubav! Ovo je teško prihvatiti i shvatiti da je istina, ali to je put kojim morate da prođete jer ćete samo tako naučiti da budete bolji, uspešniji i pre svega da zavolite sebe.

Da, 2020. godina će biti za pamćenje, potpuno novo poglavlje u čitavoj knjizi... Ali je takođe godina tranzicije, jer ne želimo više da budemo stara verzija sebe.

Nećemo više moći da ostanemo u vezama u kojima ne napredujemo, ne rastemo i koje nas ne čine boljim osobama. Imamo sve što nam treba unutar sebe, tako da možemo da pravimo različite izbore zbog kojih ćemo biti zahvalni u budućnosti - ali moramo da izađemo iz zone komfora kako bismo uspeli u tome. 

Horoskop, ljubav Shutterstock

Pluton nije uvek najnežniji prema nama. Pluton je planeta koja vlada otkrivanjem tajni i istina koje spavaju ispod površine. Pluton donosi svetlost, otkriva stvari koje smo pokušali da ignorišemo...

Svakako, ova planeta će nas pomoći da imamo bolji život, tako da ne treba da se plašimo enerije koju donosi. Druga pozitivna stvar - Venera je trenutno u Ovnu.

Pluton nas može probuditi, ali Venera je vatra koja nam treba da donesemo odluke, delujemo i krenemo dalje. Kada razmišljamo da krenemo dalje, to  znači da smo naučili lekcije koje smo već savladali. Ako smo naučili mnogo toga o sopstvenoj vrednosti, ljubavi prema sebi, nezavisnosti i istini, više ne treba da ostanemo u lošim vezama koje nas ne ispunjavaju.

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    28. februar 2020 | 07:32

    Odlican tekst. Velika istina. Tuzan je zivot kad ostajemo u vezama i brakovima bez ljubavi. Onda smo prazni i nesrećni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA