≫ 

MESEČNI HOROSKOP ZA MART: Dosta osetljiv period za Bikove koji su u dužim vezama

Pogledajte šta su vam zvezde predvidele za mart

  • 4
Horoskop, astrologija, zodijak Foto ilustracija: Shutterstock

Vreme je za promene! Mesečni horoskop vam poručuje da se opustite i prepustite uživanju.

www.astrousluge.com

OVAN

Ovan horoskop Foto: Pixabay

Posao: Jaka energija Marsa u Jarcu pratiće Vas tokom celog meseca i doneti mogućnost za uspeh. Imaćete podršku osobe koja je na polozaju, ili je u pitanju Vaš nadređeni. Ovakvi uticaji mogu Vam doneti veci uspeh ovog meseca, ukoliko se maksimalno potrudite i date sve od sebe. Finasije su u porastu, imaćete priliv novca, dobitke, srećne okolnosti vezane za novac. Povoljan je period za kupovinu nekretnina, ili prodaju. Oni koji su nezaposleni tokom ovog meseca veoma lako mogu pronaći odgovarajuci posao, pa imajte inicijativu.

Ljubav:  Sada je povoljan period da se obnovi neki kontakt iz prošlosti koji je ostao nedefinisan, nedorečen… Za one Ovnove koji su u dužim vezama nije narocito povoljan period.  Kvadrat Venere I Saturna moze pokvariti odnos sa partnerom, moguće je zahladjenje, sumnja u ljubav, nesporazumi. U ovom periodu lako moze doći i do prekida veza, naročito onih u kojima već duzi period vlada monotonija. Isti uticaj vazi i za one koji su u bračnim vodama. Nezadovoljstvo koje vlada u vezi moze eskalirati, pa pripazite. Slobodnim Ovnovima smeši se novo poznanstvo,. nova ljubav, sa osobom koju sreću na javnom mestu, kroz neko druzenje ili izlazak.

Zdravlje: Slaba tačka su bubrezi i bešika, pa budite oprezni.

BIK

Bik horoskop Foto: Pixabay

Posao:  Posao će biti prilično naklonjen ovog meseca, Jupiter u Jarcu donosi Vam stabilnost u poslovima i finansijama kao i mogućnost da konačno materijalizujete Vaše  poslovne ideje i planove. Budite obazrivi sredinom meseca jer upliv Marsa donosi mogućnost za svađe, sukobe i nesporazume sa kolegama, pa pripazite. Za Bikove koji se bave ekonomijom, finansijama, bankarstvom ili  nekretninama, sjajan je period za realizaciju većih poslova kao i za poboljšanje finansija. Nezaposleni Bikovi imaju veće šanse za zaposlenje tokom ovog meseca, moguća je i pomoć, protekcija od strane prijatelja.

Ljubav:  Ovaj mesec je dosta osetljiv za one Bikove koji su u dužim vezama… ili u braku. Kvadrat Venere i Saturna donosi emotivno nezadovoljstvo ali i preispitivanje emocija, sopstvenih želja i uverenja. Vrlo je moguće da će vaš emotivni odnos tokom ovog meseca doći na veći ispit. Ne donosite odluke pod uplivom jakih emocija, savet je da sačekate još neko vreme. Druga polovina meseca je mnogo povoljnija za Ljubav, naročito za one Bikove koji su slobodni. Smeši se ljubav sa osobom koju upoznajete kroz posao ili neke poslovne prilike. Uticaji su jako povoljni i mogu doneti ljubav na duze staze, ozbiljniju priču koja ima predispozicije da traje u budućnosti.

Zdravlje: Odlično!

BLIZANCI

Blizanci horoskop Foto: Pixabay

Posao:  Rasejanost koja će Vas pratiti tokom celog meseca dosta će uticati na poslovne rezultate. Postoji jako velika mogućnost da napravite greške za koje će vam biti potrebno dosta vremena da ih ispravite. Budite oprezni sa papirologijom, potpisivanjem dokumenata kao i sklapanjem poslovnih dogovora i ugovora. Uticaj retrogradnog Merkura moze vam dosta otežavati poslovnu situaciju. Ovaj uticaj je jedino povoljan za one Blizance koji se bave nekim umetničkim zanimanjima, filozofijom, religijom, duhovnošću… Za Blizance koji su nezaposleni takođe nije najpovoljniji period, osim da postoji mogućnost da se ponovo aktivira neki posao na koji ste dugo čekali.

Ljubav:  Odličan je period za tajne ljubavi, tajne veze, kao i za vraćanje bivših ljubavi. Potrebno je  da imate inicijativu ukoliko zelite da obnovite neki ljubavni kontakt koji je prekinut. Za slobodne Blizance je zanimljiv period, sledi poznanstvo sa mlađom osobom koju ćete upoznati preko prijatelja ili društvenih mreza.  Ima izgleda da ta osoba ipak bude zauzeta, ali je povoljan period za flert, udvaranje kao i za ljubavne avanture. Zauzetim Blizancima druga polovina meseca je mnogo povoljnija za ljubav. Uzivaćete u društvu voljene osobe a moguć je i zajednićki put. Oni koji su u braku imaće stabilan i blizak odnos sa partnerom. Mogući su dogovori oko renoviranja stana ili  opremanje stambenog prostora.

Zdravlje: Slaba tačka je grlo kao i disajni putevi.

RAK

Rak horoskop Foto: Pixabay

Posao: Trigon Meseca u Biku sa Saturnom i Plutonom opisuje ovaj period kao potencijalno jako uspešan za posao i finansije. Najbolje ćete profitirati kroz kupoprodaju nekretnina, zemlje, kroz rad sa haranom, ali isto tako i kroz poslove povezane sa bankarstvom, finansijama, ekonomijom. Ovaj aspekt vam daje da osetite atmosferu i da reagujete na vreme i u pravom smeru. Oni koji su u privatnom biznisu imaju pred sobom period koji donosi uspeh, povećanje i širenje posla. Sada je pravi moment da nešto promenite, proširite, ili da se udružite sa nekim i usvojite nove ideje. Ukoliko se bavite trgovinom, uvozom ili izvozom, imaćete jako lepe šanse da profitirate.

Ljubav:  Trigon Venere u Biku i Marsa u znaku Jarca donece vam dosta uspeha i povoljnih prilika na polju ljubavi. Osoba sa posla već duze vreme misli na vas, a to ste verovatno i primetili, osetili. Sada je jako povoljan period za slobodne Rakove da uđu u emotivnu vezu sa osobom koju upoznaju na neki način kroz posao. Zazeti pripadnici ovog znaka imaju takodje lepe uticaje za ljubav. Nekima će se javiti i mogučnost da se tajno zaljube, uđu u tajnu vezu. Oni koj imaju stabilnu priču, ovi uticaji donose puno srećnih trenutaka sa voljenom osobom.

Zdravlje: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti da biste se bolje osećali.

LAV

Lav horoskop Foto: Pixabay

Posao: Sekstil Sunca sa Jupiterom i Marsom Vama donosi veliku energiju, odlučnost, želju za uspehom, ovaj mesec vam je izrazito naklonjen. Sada je pravo vreme da svoje ideje i zamisli sprovedete u delo. Dobar je period za nove početke, ali isto tako i za veće poduhvate na planu već postojećeg posla. Maštajte, pravite velike planove- jer lako mogu da se ostvare. Osećaj sreće i lakoće pratiće vas tokom ovog meseca, ostavljaćete snažan utisak na sve sa kojima sarađujete. Za nezaposlene Lavove je jako povoljan period za pronalaženje posla. Lako moze da se desi da iskrsnu čak i dve poslovne prilike. Ona koja u vama budi lepši osećaj - polet , radost, ushićenje… tu priliku nemojte da propustite.

Ljubav:  Polje ljubavi je pod jako lepim uticajima tokom meseca. Oni koji su slobodni uskoro to neće biti - poznanstvo sa mlađom osobom, vedrog duha, talentovanom, a i jako privlačnom pokrenuće u Vama leptiriće u stomaku. Mnogi će se zaljubiti, mnogi će ući u emotivne veze. Oni koji su zauzeti imaju već izvesno vreme jak uticaj Urana, taj uticaj unosi nestabilnost u bračne veze ili duže veze. Sada je jako važno ostvariti iskren, prijateljski odnos sa partnerom i pojačati stepen tolerancije. Različitosti  će se naći u sukobu, sukob mišljenja, sukob očekivanja, nesporazumi…. sve će to biti naglašeno tokom ovog meseca.

Zdravlje: Proverite pritisak.

DEVICA

Devica horoskop Foto: Pixabay

Posao:  Tranzitna Venera i Mars u zemljanom znaku unose stabilnost u vaše polje karijere. Uticaji su povoljni za povećanje posla, nove poslove, širenje posla. Ipak, retrogradni Merkur moze Vam tu i tamo praviti pometnju, mnoge stvari nećete moći baš drzati pod kontrolom, pa će vam to unositi nemir i zbrkanost u mislima. Bolje je da sve veće odluke ipak ostavite za neki drugi put, ali ako smtrate da nema čekanja, savet je da jos jednom sve proverite, ali i da se konsultujete još sa nekim, tako ćete moći lakše uvideti da li vam je nešto promaklo.

Ljubav:  Trigon Venere i Marsa ka Vašem Suncu doneće Vam jako lepa dešavanja na polju ljubavi i partnerskih odnosa. Oni koji su sami upoznace privlačnu osobu koja će probuditi uspavane emocije. Mogucnost ljubavi na kraćem putu je izražena ili poznanstvo sa osobom koja zivi negde dalje od vas, u susednom mestu, susednom gradu… Oni koju su zauzeti takođe će imati skladan odnos sa svojim partnerima. Mnogi će se odlučiti za početak zajedničkog zivota, a mnogi od vas će biti u planovima proširenja porodice.

Zdravlje:  Pad imuniteta doneće osetljivost na prehlade, bićete podložniji virusnim infekcijama, pa razmislite o prevenciji.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA