≫ 

Astrolozi nemaju dobre vesti za one koji planiraju svadbu ove godine, naročito su loši ovi datumi

Sezona venčanja je blizu, ali astrolozi nemaju dobre vesti za parove koji ove godine planiraju da kažu sudbonosno da

  • 1
horoskop, astrologija Foto: Pixabay.com/ 2020. godina nije najbolja za venčanja

Astrolozi kažu da nemaju dobre vesti za sve one koji planiraju da se venčaju tokom 2020. godine jer će planete Venera i Mars biti u retrogradnom kretanju tokom meseci koji su najpopularniji za venčanja.

Od 13. maja do 25. juna Venera će biti u svom retrogradnom hodu, dok će Mars retrogradnom putanjom krenuti od 09. septembra do 13. novembra. Kada malo bolje pogledate, ovi datumi zaista jesu popularni za venčanja u Srbiji, ali i širom sveta.

Šta ovo tačno znači?

Astrolog Rubi Daniela pokušala je da objasni šta ove loše prognoze mogu da znače.

Venera/Zodijak Foto: Pixabay/ Venera, planeta ljubavi

- Venera je planeta ljubavi, ona pokazuje vaše vrednosti, način na koji volite, vašu lepotu i šta volite. Kada se Venera kreće retrogradno spoljni izraz planete se kreće prema unutra. Tada može da dođe do emocionalne nestabilnosti i preispitivanja osećaja sopstvene vrednosti. Takođe može da dovede do nerešenih pitanja ili sukoba - objašnjava astrolog i dodaje da retrogradna Venera može da doda određenu kompleksnost u brak, samo zbog naleta emocija koji se dešava u to vreme.

S druge strane retrogradni Mars nije pretanja samo za supružnike.

- Ovo je upozorenje i za goste na svadbama koji mogu da sretnu bivše ljubavi. Tokom juna Mars je u Ribama i tako formira izazovan aspekt sa Venerom. Sve može da vam izgleda kao bajka, ali pripazite se jer je vrlo moguće da iz svega možete da izađete jako povređeni. Tokom septembra vrlo je moguće da parovi neće umeti da izraze svoju ljutnju.

Ipak, astrolozi poručuju da iako vam se učini da će stvari ići jako teško tokom svadbenih meseci, ne treba da budete mnogo zabrinuti zbog ovih astroloških aspekata.

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA