Ova 4 horoskopska para mogu lako ući u vezu na proleće: Strelci će pronaći srodnu dušu u Vagi

Astrolog ima lepe vesti za ovih 8 horoskopskih znakova

  • 14
zvezde, nebo, zvezdano nebo, par, ljubav, sreća, horoskop Foto: Pixabay.com

Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva koji će se horoskopski znakovi više nego radovati proleću. Ove kombinacije imaju najveće šanse da pronađu svoju srodnu dušu.

Bik i Rak 

Vrlo neobična kombinacija, koja će ovog proleća doživeti lepe trenutke. Uran je krenuo pravim hodom u znaku Bika, pa vas očekuje i dosta iznenađenja, a Rakovima proleće donosi puno promena, tako da će prepuštanje svojim emocijama i čulima doneti prelep odnos između vaša dva znaka.

Jarac i Riba 

Planete vaša dva znaka su u svojim sedištima, tokom proleća, koje vam donosi tako karmičke susrete, sudbinske i duboke emocije. Konačno će Jarci malo smekšati i pokazati svoja osećanja, a u tome će vam pomoći mašta i nežnost jedne Ribe.

Ovan i Blizanac 

Čudna kombinacija, ali Ovnovi, puni energije i snage mogu stupiti u kontakt sa jako zanimljivim Blizancima, koji mogu podstaći intelekt vatrenog znaka. Zajedno ćete doživeti prelepe trenutke, ispunjene mudrim razgovorima i steći ćete utisak da ste konačno našli nekoga ko vas razume.

Strelac i Vaga

Ova veza moze otpočeti na nekom lepom dešavanju ili manifestaciji. Delovaće vam kao da tu osobu poznajete ceo život. Iako na prvi pogled čudna kombinacija, ova dva znaka imaće prelepu emotivnu vezu, koja se čak može krunisati brakom. Uživajte!

Za Telegraf.rs piše astrolog Aleksandra Bjeljac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA