NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi tvrdoglavi u ljubavi, kod Rakova nepovoljan period za posao

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 3
Horoskop, astrologija, zodijak Foto ilustracija: Shutterstock

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Tokom ove nedelje ćete izraziti zabrinutost ukoliko se bavite privatnim poslom. Moguće je da nećete biti preterano zadovoljni. Na polju ljubavi vas očekuje tvrdoglavst koja remeti odnos između vas i partnera. Na polju zdravlja vas očekuju mogući problemi sa stomakom, crevima kao i sa kičmom.

BIK

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Spremni ste da pravite manje poslovne promene kako bi na ovom polju imali bolje stanje. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas period u kojem ćete poboljšati odnos sa voljenom osobom. Osećate se jako dobro u svojoj koži, pa tokom ove faze ne biste trebali da imate veće probleme kada je u pitanju zdravlje.

BLIZANCI

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Moguće je da ćete na poslu biti skloni nekim greškama. Finansije vam ipak idu na bolje sada. Na polju ljubavi vas očekuje izražena želja za tim da sa partnerom ostvarite stabilnost i kompromis. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period koji može da donese manje probleme sa apetitom ali i sa organima za varenje.

RAK

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Kada je u pitanju posao, ova faza vam je nepovoljna pa bi bilo dobro da ne gajite prevelika očekivanja. Na polju ljubavi vas očekuje zbližavanje sa osobom koju već poznajete. Na polju zdravlja vam dolazi period koji može da donese umor, malaksalost, nesvesticu i probleme sa pritiskom, pa se čuvajte.

LAV

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Vama je ovaj period jako povoljan. Možete da očekujete da ćete ostvariti svoje poslovne planove. Na polju ljubavi vam stoji spajanje sa osobom koja je zauzeta. Kada je u pitanju zdravlje, sada vam prija da mirujete, da odmarate nije vam povoljan period za bilo kakvu veću aktivnost.

DEVICA

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas period  koji vam na poslu donosi neku konfuziju. Možete da budete skloni pogrešnim odlukama. Na polju ljubavi vas očekuje flert sa nekim od prijatelja. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete period u kojem ćete imati naglašenu sklonost ka problemima sa cirkulacijom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA