≫ 

Ovih 6 znakova horoskopa nikad nisu zadovoljni i uvek traže nešto bolje

Za njih ništa nije dovoljno dobro

  • 4
Horoskop Foto: Pixabay

Neki ljudi su zadovoljni onim što imaju, ne videći smisao u tome da se trude da postignu nešto više ako im je već sad sve potaman. Sa druge strane, tu su i oni koji se nikada ne mire sa onim što imaju, nego uvek žele bolje i više, piše YourTango, a to se posebno odnosi na sledećih 6 znakova zodijaka.

1) Blizanci

Blizanci su uvek u potrazi za nečim boljim, što ih može odvesti u ekstremno trošenje i bacanje noca. Oni vole da kupuju sebi skupe poklone, verujući da će im to priuštiti neizmerno zadovoljstvo. Nažalost, sve im dosadi veoma brzo, pa počnu da osuđuju svoju kupovinu. Zbog toga mnogo vremena provode u razočarenju i osećaju krivice: ako oni napave grešku, okrive nekog drugog. Ako krenu pogrešnim putem, traže nekog ko je odgovoran za to. Blizanci uvek traže nešto bolje, jer nikad nisu zadovoljni onim što imaju.

2) Devica

Devica može da prihvati mnogo toga, iako nije uvek srećna time, a kada joj dođe nalet, javi joj se želja da ima više, praćena uverenjem da to nikad neće dobiti. Devica je nezadovoljan znak. Čak i ako ima ono što je mislila da želi, ona je svesna da neće biti srećna s tim. Potraga za nečim boljim ide dobro sa njihovom nezadovoljnom ličnošću, pa mogu za sve okriviti spoljašnje faktore i ismejati ono za čim su „zaglavili“. Device žele više, a njihova sumnja u same sebe stoji na putu njihovom uspehu, ali zato uvek imaju izgovor da se žale, što čini da se osećaju bolje.

3) Strelac

Nezavisni Strelac uvek želi više i retko je zadovoljan onim što ga okružuje. On živi u svetu snova i ponekad veruje da je svet snova jedino mesto gde je zabavno. Tako pripadnici ovog znaka najčešće počinju da žele stvari koje ni ne postoje. Kad Strelac želi nešto bolje, to može biti život na Mesecu ili letovanje na Saturnovom satelitu, što su stvari za koje unapred zna da ih ne može dobiti, iako smatra da ih zaslužuje.

horoskop, astrologija Foto: Pixabay.com

4) Ovan

U prirodi Ovna je da lovi, prikuplja i onda ponovo lovi. Pripadnici ovog znaka su nemirni, ispunjeni željom i žudnjom za životom. Oni biraju opasne puteve kako bi stekli jedinstvene stvari, a kada uspeju u tome, brzo im dosadi stečeno. Ovnovi zapravo uživaju u samom lovu, a ono što ulove je nebitno – bitna je samo igra. Ovnovi vole da prate svoju strast, ali ih njihova strast retko odovodi do nečega čemu žele da posvete mnogo vremena, jer su previše radoznali da bi se zadovoljili onim što su teškom mukom dobili.

5) Jarac

Stalna potraga za nečim boljim leži u srcu Jarčeve radne etike. To ga pokreće profesionalno i omogućava dostizanje velikog uspeha u poslu i novcu. Pripadnici ovog znaka su futuristi: vole da predviđaju ono što dolazi i dobri su u tome jer su neverovatno intuitivni. Nešto „bolje“ u ovom slučaju nije nemoguće – to je cilj, stvar koju treba otkačiti na listi stvari koju su zacrtali da urade. Jarčevi nisu nezadovoljni sadašnjošću, ali kad pomisle na to šta sve mogu, otvara im se brdo mogućnosti koje treba da iskoriste. Njih „bolje“ inspiriše i oni znaju da trudom mogu da postignu sve što žele.

6) Rak

Iako se Rakovi lako zadovoljavaju, i oni su skloni da sanjaju velike snove. Oni vole da urede svoje životno okruženje tako da se u njemu godinama osećaju sigurno i srećno, ali čak i kada to urade, tamo negde postoji nešto što osećaju da „ne mogu da imaju“ i upravo to ih navodi da žele više. Rakovi sanjaju o putovanjima, o lepoti i bogatstvu, i uvek su srećni onim što dobijaju, ali stalno žele još. Njihovi snovi održavaju ih živim i vitalnim. Rakovi su srećni, ali uvek imaju na umu nešto bolje na čemu treba raditi.

Video: Evo kako se svaki horoskopski znak ponaša u (samo)izolaciji

V. T.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA