NEDELJNI HOROSKOP: Kod Lavova poslovne promene, Ribe zabrinute zbog finansija

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
Horoskop, astrologija, zodijak

Foto ilustracija: Shutterstock

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

 

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Moguće je da ćete na poslovnom polju imati manje nesuglasice sa vašim saradnicima. Inat će uzimati maha i na polju ljubavi, pa vam je odnos sa voljenom osobom promenljiv i nestabilan. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas nedelja u kojoj će vam slabe tačke uglavnom biti vezane za urogenitalni trakt.

BIK

 

Horoskop 2018 bik

Foto ilustracija: Telegraf

Na polju posla vas očekuje dosta obaveza, ali ćete uspeti da se pravilno organizujete i da rešite  sve na vreme. U ljubavi sada niste preterano aktivni, niste spremni za veće promene. Na polju zdravlja vas očekuje mogući pad imuniteta. Slušajte savete stručnjaka i potrudite se maksimalno da vodite računa o sebi.

BLIZANCI

 

Horoskop 2018 blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

Možete da očekujete povoljan period u kojem na polju posla nećete imati veće probleme. Postajete spremni i za ljubavne promene, kao i za to da preuzmete inicijativu oko osobe koja vam se dopada. Na polju zdravlja možete da budete skloni manjim problemima sa alergijama, a vodite računa i o srcu.

RAK

 

Horoskop 2018 rak

Foto ilustracija: Telegraf

Moguće je da vam nije lako da na polju posla ostvarite sve svoje planove. Imate nestabilne okolnosti koje vam ne idu na ruku. Ljubavna situacija vam je pretežno povoljna. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem će se vratiti hronični problemi sa varenjem, pa o tome povedite više računa.

LAV

 

Horoskop 2018 lav

Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas period u kojem ćete moći da sprovedete poslovne promene koje želite. Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiva komunikacija sa novom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem možete da budete skloni manjim smetnjama. Slabe tačke su vam vezane za grlo.

DEVICA

 

Horoskop 2018 devica

Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas prilika da se pozabavite vanim pitanjima na polju novca. Kada je u pitanju ljubav, od voljene osobe očekujete neke konkretne odgovore. Na polju zdravlja vam dolazi period u kojem možete imati probleme sa zubima. Pored toga, slaba tačka može da vam bude i štitna žlezda. Pazite na sebe.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA