≫ 

Astrolog otkriva zašto su sreda i četvrtak dani u kojima bi trebalo posebno da budete na oprezu

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
horoskop foto: pixabay.com

Horoskop za ovu sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Device što će od ranog jutra aktivirati mnoštvo obaveza. Imaćete dosta elana i želećete što više stvari da završite u toku dana. Devica je poznata po svom perfekcionizmu i radoholičarstvu, te vam stoga neće padati teško da se posvetite dužnostima, a to će i zahtevati dinamika dana. Posvetite se čišćenju radnog i stambenog prostora i tamo ispucajte svoju energiju, koju bi mogli da usmeriti na preterano kritikovanje drugih i sitničarenje.

Rano ujutro Mesec pravi opoziciju sa Merkurom i Neptunom, pa se savetuje da budete jasni u komunikaciji i dogovorima, kao i da ne verujete svemu što čujete ili dobijete kao informaciju. Bolje proverite nego da upadnete u sukob zbog najesnih informacija koje nisu precizne i tačne. Mnogi će osetiti nesklad između misli i emocija, koje će vas vući u dva suprotna pravca. Mnogi će imati dosta komunikacije, ali će se pričati o zdravlju, bolestima, što vas može iscrpljivati, pa se suzdržite i izbegnite suvišnu komunikaciju. Neki će se posvetiti zdravijem načinu života, ishrani, vežbanju, i putevima za unapređivanje zdravlja.

U utorak Mesec tranzitira znakom Vage, što će dati akcenat na partnerskim odnosima. Mnogi će imati potrebu za zajedništvom, postizanjem balansa i harmonije kroz emotivni odnos. Tog dana iskoristite da učvrstite svoje partnerske odnose. Tog dana imamo dva planetarna aspekta, jedan je protočan i povoljan, a to je Merkur u sekstilu sa Plutonom. Ovaj aspekt se može iskoristiti za dogovore i komunikaciju sa drugima, važne odluke, i informacije koje se tiču bitnih promena. Drugi aspekt je izazovan, to je kvadrat Marsa i Urana. Ovaj aspekt je veoma nezgodan, može doneti pobune, štrajkove, revoluciju, probleme sa mašinama, strujom, internetom, eksplozije, agresiju i bes. Izbegavajte rizik, izazovne situacije i agresivne osobe.

U sredu ujutru imamo pun Mesec koji će se odigrati u znaku Vage, što će doneti probleme u partnerskim odnosima, pojačani intenzitet emocija i emotivnih reakcija, i konflikte. Dan nosi dozu drame i preterivanja u svakom smislu, pa je važno ostati pribran, smiren i ne reagovati na različite provokacije. Istog dana imaćemo povoljan aspekt Merkura i Jupitera, na koji možemo da se oslonimo. On podržava učenje, saznanja, čitanje, pisanje, razmišljanja i donošenje intuitivnih odluka, ali pre svega u osami i izolaciji. Pokušajte da misli usmerite na pozitivno, transformaciju, i da reči i rečenice koje budete izgovarali budu usmerene ka promeni. Oslobodite se ograničavajućih uverenja i izjava koje sami sebi izgovarate. Dobar je aspekt za trgovinu, marketing i dobre vesti.

U četvrtak Mesec će tranzitirati znakom Škorpije što će probuditi špijuna u vama. Posesivnost i ljubomora, manipulacija i svi strahovi, posebno od nemaštine, gubitka osobe i napuštanja, biće intenzivniji ovog dana. Dan će doneti distancu u odnosima, strahove, komplikacije i izazove, svađe i konflikte, pa će najbolje biti da se povučete od svega što možete. Praktikujte naporne fizičke vežbe ili se opteretite fizičkim ili umnim radom, da usmerite ovu energiju u nešto kreativnije, da ne bi došlo do kulminacije u odnosima.

Petak bi mogao biti dan u kojem će se stišati strasti i uzburkanost emocija prethodnih dana, iako ni onda nećete biti mirni i opušteni. Odličan je dan da se posvetite prioritetima, upravljanju finansijama, važnim promenama koje želite da postignete. Najbolje je ovog dana osloboditi se viška stvari, loših navika i odnosa koji nisu funkcionalni. Tog dana je Merkur na poslednjem stepenu znaka Riba, što će doneti kraj nekim informacijama, dezinformacijama i neistinama, razmišljanju o virusima i bolesti.

Horoskop Foto: Pixabay

U subotu ujutru Merkur prelazi u vatreni znak Ovna, što će konačno doneti potpuno nove informacije o nečemu što već mesecima čekamo. Nove odluke, novi načini razmišljanja, novi projekti i ideje biće prisutni u naredne tri nedelje. Mnogi će se konačno pokrenuti, ali će se pokrenuti i nestrpljenje da se situacija pokrene sa mrtve tačke. Ovog dana pokušajte da pružate što manje otpora situacijama i odnosima u kojima se budete nalazili, dozvoljavajući sebi da prihvatite sve kako vam dolazi. Takav odnos će doneti nove uvide i novu komunikaciju sa potencijalno izazovnom osobom.

Mesec je u znaku Strelca od subote, i u nedelju ćemo konačno osetiti nalet optimizma, posebno zbog dobrog aspekta Merkura i Saturna, koji treba da donese konačno neke informacije o promenama u vezi ove kolektivne nedaće u kojoj se celo čovečanstvo nalazi. Možemo očekivati dobre promene, informacije o novim načinima izlečenja, pronalascima i poboljšanjima.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Evo kako se svaki horoskopski znak ponaša u (samo)izolaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA