≫ 

Veliki ljubavni horoskop za maj: Vage, ovo će biti jedan od najlepših meseci u vašem životu

Astrolog Aleksandra Bjeljac piše za "Telegraf"

  • 5
horoskop Ljubavne kombinacije ovih horoskopskih znakove se uvek tragično završe Foto: Pixabay.com

Ljubavni život je svima u prethodnom periodu bio pod blokadom – dosta turbulencija i ograničenja u kojima smo se našli. Ali, pred nama je period kada će okovi popušati, stege olabaviti i vezanost odvezati. Maj mesec će nekim znakovima staviti dodatne okove, dok će neki biti oslobođeni istih.

Ovan

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Pripadnici ovog znaka, pogotovo rođeni u prvoj dekadi konačno mogu da predahnu. Ne samo zadnjih mesec, dva već zadnjih 7 godina su bili pod udarom sudbinskih dešavanja. Sada je vreme da mnogi Ovnovi srede svoj ljubavni život za stalno. Najveći broj pripadnika Ovna će upravo krz druženja, izlaženje i zabave uploviti u sudbinske ljubavi dok će oni koji su zauzeti svoje bračne i emotivne veze podići na viši nivo i uploviti u mirne vode.

Bik

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Pripadnici ovog znaka će maj mesec i dalje osećati kao mesec iskušenja, prepreka, blokada, turbulencija po pitanju ljubavi. Sve veze koje su nestabilne će pucati pogotovo onima koji su rođeni u prvoj dekadi znaka. One stabilne će veze će biti pod testiranjem sudbine, kao i brakovi. Maj mesec će biti za mnoge Bikove težak i napet po pitanju emotivnog života. Pa, Bikovi naoružajte se strpljenjem, izbegavajte ulazak u konflikte sa voljenom osobom i pokušajte da donosite odluke hladne glave.

Blizanci

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Pripadnicima ovog znaka maj mesec će biti sudbinski po pitanju emotivnih dešavanja, pogotovo onima rođenim u zadnjoj dekadi znaka. Ali, uopšteno kod onih koji su rođeni u maju biće mesec stabilnosti, mnoge veze će se podići na još veći nivo, dok će slobodni pripadnici upoznati sudbinske ljubavi. Zauzeti će svoje emocije podići na viši nivo.

Rakovi

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Pripadnicima ovog znaka maj će biti promenljiv. Slobodni će maj provesti u određenim ograničenjima pa će teško stupati u ozbiljnije emotivne odnose. Zauzetima će period biti od visina do dubina, pa izbegavajte svađe i rasprave zbog nekih sitnica na koje pre niste obraćali pažnju, kao i na to da ćete jedan dan biti na sedmom nebu, dok ćete drugog dana „pasti“ i biti razočarani. Blagi oprez.

Lavovi

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Pripadnici ovog znaka maj mesec je jedan od težih – period pun kočnica, otežavanja u emotivnim odnosima, posebno rođenima u prvoj dekadi. Slobodni pripadnici mogu upasti u rizične veze, koje će ih na kraju razočarati. Zauzetima je period pun trzavica. Pa, tokom ovog perioda izbegavajte rasprave sa partnerom i ne ulazite u konflikte. Slobodni neka izbegavaju udvaranje dosta starijih partnera, kao i ulazak u vezu sa istima.

Devica

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Pripadnicima ovog znaka maj će biti mesec bez većih promena, mesec koji će imati tek poneki impuls, tu i tamo. Sve u svemu, slobodnima će takođe ovaj mesec biti ravna linija bez bitnijih dešavanja. Potpuno ležerno.

Nastavak ljubavnog horoskopa pročitajte na sledećoj strani.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ovan

    23. april 2020 | 14:58

    Bilo bi divno, predugo vec traje, kao da se nikako ne da

  • Nikola

    23. april 2020 | 21:20

    Moja ljubav se obistinila jos u martu.Vi tumaceci moju natalnu kartu jos u januaru ste mi rekli da mi sudbinska ljubav dolazi od marta pa najkasnije do juna- tako je i bilo .Velika ljubav se desila 16 marta.Kada sam vas pitao kako cu znati da je to prava ,vi ste mi rekli oseticu nesto sto nisam do sada u svojoj dusi,i tacno je tako i bilo.Nisam vam mnogo verovao bez obzira sto ste mi 90% pogodili.Hvala jos jednom Aleksandra.Veliki pozdrav Telegrafu.

  • Vaga

    23. april 2020 | 19:39

    Radujem se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA