Opasnosti koje vrebaju horoskopske znakove do kraja godine: Lavovi posebno da obrate pažnju na jun

Astrolog Aleksandra Bjeljac piše za "Telegraf"

  • 2
grmljavina, munja, nevreme, kiša Foto: Pixabay

Jeste da nam početak godine nije bio neki, ali to ne znači da od juna nećemo "spasti stvar". Međutim, svaki znak horoskopa moraće da i dalje da bude na oprezu.

Ovan

Morate voditi računa o zdravlju, jer ce biti prisutne glavobolje. Oprez u julu. Izbegavajte rasprave, burne reakcije. Više vremena provodite u prirodi. Oktobar vam, takođe, moze doneti probleme i mozete ulaziti u rasprave i sukobe. Dakle, ne reagujte burno i na poslovnom polju i emotivnom.

Bik

Dosta opterećenja od prošle godine vas muče i ne daju mira. Dosta stresa u junu, teže ćete prihvatati brojne promene u svom životu. Uznemirenost i u septembru. Obratite patnju na zdravlje. Grlo, štitasta žlezda i ishrana.

Blizanci

Vama savetujem oprez u javnosti i sa nadređenima. Predstoje problemu i onima koji su u braku. Bićete napeti i nervozni krajem jula. Pazljivi budite u novembru, jer postoji mogućnost povreda donjih ekstremiteta.

Rak

Više odmarajte nakon poslovnih obaveza. Mogući su problemi sa abdomenom, kao i sa želucem i koštanim sistemom. Ako osetite tegobe, idite lekaru. Avgust i decembar problematicni su kroz polje porodice, porodičnih rasprava.

Lav

Dosta stresa u junu, stoga se više posvetite sebi i svojim mislima. U julu prekontrolišite arterije, pritisak i srce. Pokušajte naći mir i promenite navike sa kojima ste dugo živeli.

Pun Mesec Foto: Pixabay

Devica

Oprez u avgustu. Izbegavajte koliko možete nagle promene raspoloženja, jer može doći do ishitrenih postupaka i odluka koje nisu najbolje po vas. Problem sa nekim članom porodice u julu.

Vaga

Malo teže misli u avgustu, moguć manjak sna. Ne vozite kada se osećate umorno. Novembar blagi oprez više odmarajte, i pazite šta i kome pričate. Možete ostati bez dobrih prijatelja.

Škorpija

Dosta opterećenja kada su finansije u pitanju. Problem na poslu ili sa poslovnim partnerima u septembru. Jul donosi napetost i brigu vezanu za egzistenciju. Moguće glavobolje i problemi sa grlom.

horoskop, zvezde, planete Foto: Pixabay.com

Strelac

Dosta razmišljanja o egzistenciji i budućnosti vas, ali i vaših bližnjih. Nekima avgust donosi gubitak posla. Bolovi donjih ekstremiteta mogu se javiti u novembru. Tokom svih nedaća gledajte da mislite pozitivno, korak unapred, nikada se ne zna ko vam može pomoći.

Jarac

Jul mesec donosi opterećenja i teže misli. Briga će biti prisutna kada su mnoge teme u pitanju: od porodice, partnera, posla, do kućnih ljubimaca. U decembaru se čuvajte lekara i nekih obećanja koja ste dali drugima, možda ne možete da ih ispunite, pa stignu posledice.

Vodolija

Uznemireni ste i ni sami ne znate šta i kako dalje. Jun vam donosi promene ili razmisljanja o temama koje će vas dodatno uznemiriti. Obratite pažnju na psihu, više odmarajte kada vam se ukaže prilika za to. Jul je za vas najkritičniji mesec, koji može doneti gubitke na više strana.

Ribe

Prijaće vam samoća, samo ne preterujte u tome, kako neki ljudi ne bi zauvek otišli. Maj vam donosi problem zbog prekomernog razmišljanja šta i kako posle ovog celokupnog stanja. Više se posvetite stvarima koje vas čine srećnim. Kraj jula nezadovoljstvo i nerazumevanje od strane bliskih ljudi.

Za "Telegraf" piše astrolog Aleksandra Bjeljac

aleksandrabastro@gmail.com

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    7. maj 2020 | 18:15

    Dobar text , Alexsandra je dobar astrolog i numerolog, bio sam na konsultacijama par puta 😊

  • Vodolija

    7. maj 2020 | 14:02

    Jer istina se samo prenosi Bogu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA