≫ 

Ruski astrolog otkrio koja dva horoskopska znaka čekaju velike promene u poslednjoj nedelji maja

Pavel Globa kaže da ova dva znaka očekuje velika sreća poslednje nedelje maja

  • 0
horoskop Foto: Pixabay.com

Poznati ruski astrolog imenovao je dva horoskopska znaka koja čekaju promene na profesionalnom i ličnom planu.

Pavel Globa, ruski astrolog otkrio je detalje za period od 21. do 29. maja koji će biti veliki izazov za dva horoskopska znaka. Očekuju ih velike promene, kako na profesionalnom tako i na ličnom planu...

Bik

Bik horoskop Foto: Pixabay

Bikove u periodu od 21. do 29. maja očekuje neviđeni uspon u poslovnoj sferi. Visine koje će osvojiti predstavnici ovok znaka dovešće ih do pravog trijumfa. U poslednjoj nedelji maja očekuje ih profitabilni poslovni predlog koji ne treba da odbiju. Bikove konačno očekuje uspešan poslovni život kada će moći da realizuju sve svoje stare želje i da postanu finansijski nezavisni.

Predstavnici ovog znaka koji nisu srećni u svom ličnom životu imaće dovoljno sreće da upoznaju srodnu dušu u ovom periodu. Zvezde Bikovima obećavaju pozitivni energiju, koja će im pomoći u budućnosti.

Blizanci

Blizanci horoskop Foto: Pixabay

Za Blizance, poslednja nedelja maja biće označena kao izlaz iz zastoja. Konačno će završiti započeti posao, što će im otvoriti mogućnost za izgradnju karijere i ličnog života.

Pavel Globa napominje da će ovaj period za Blizance značiti značajno poboljšanje finansijske situacije.

Ipak, pored poslovne sfere biće mnogo sreće i na ljubavnom planu. Blizanci će se osloboditi od svih propusta koji su ih proganjali u životu. Konačno će uživati u uspehu svog rada i osetiće atmosferu sklada i sreće.

Video: Najluđe seksualne činjenice vašeg horoskopskoog znaka

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA