≫ 

Dovoljni su sami sebi: Ovi horoskopski znakovi bi bili podjednako srećni i da zauvek ostanu sami

Vole kad ih oslovljavaju sa "neženja"...

  • 11
horoskop, univerzum, fantazija foto: pixabay.com

Nema sumnje da zdrav ljubavni odnos može poboljšati vaš život na više nivoa. Međutim, ne žele svi da imaju sa kim da ostare. Život je često težak, ali sloboda i nezavisnost koje dolaze s njim podjednako su primamljivi kao i ljubavna veza.

Postoje čak i pojedini horoskopski znakovi koji vole svoju jedinstvenu fazu i žele da samostalni prostor da istraže ko su u stvari. Povremeni sastanci ovim horoskopskim znakovima predstavljaju dovoljnu dozu avanture, i oni se neće uznemiriti ako se flert ne pretvori u nešto više.

Pitate se da li ste jedan od njih? Proverite...

Lav

Neće vas voleti ako ne predstavlja centar vašeg univerzuma. Lavu je potrebno mnogo pažnje - možda više od onoga što partner može da pruži. Oslobađanje od svih obaveza Lavu omogućava uživanje u romantičnom pristupu mnogih različitih ljudi. Sve dok su iskreni prema sebi i drugima, nema ništa loše u tome da traže svoju slobodu.

Ribe

Poznato je da vaš horoskopski znak ima neograničenu maštu i deluje instinktivno. Vi ste kreativna duša koja je duboko povezana sa vašim unutrašnjim svetom i koja voli da provodi vreme samostalno - i to toliko da se lako izgubite u svojim mislima, snovima i raznim projektima. Zbog toliko toga što vam se mota po glavi, niste u potrazi za zajedništvom. Ne kažemo da ne uživate u druženju sa drugima. U stanju ste da život lako posvetite svojim strastima i ne propustite da imate partnera, ako to želite.

Devica

Svesni ste sebe i retko vas zanima druženje s nekim ko ne zadovoljava vaše (skoro) nemoguće standarde. Naučili ste važnost uživanja u životu od najranijeg doba. Sa vaše tačke gledišta, nema smisla dati svoje vreme i energiju nekome ako niste sigurni da će se to nastaviti. Nažalost, ta krutost često znači preskakanje mnogih romantičnih situacija dok čekate "onog pravog".

Žena, karantin, izolacija, samoća, usamljenost, briga, tuga, zabrinutost Foto-ilustracija: Pixabay

Ako izuzmete socijalnu stigmu koja postoji za one koji su samci, to je faza koja može imati iste prednosti kao i u vezi. Ako vaša ličnost ceni nezavisnost, slobodu i vreme sa sobom, postoji šansa da zaista uživate u samoći. Nastavite da radite na sebi, ali ako naiđe neko za koga smatrate da je vredan pažnje,

dajte mu šansu...

Video: Najluđe seksualne činjenice vašeg horoskopskoog znaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    24. maj 2020 | 18:48

    Nigde veze, ja blizanac, sam isao na utakmicu koncert na odmor 5 dana gde god, kad dodjem kuci i nikoga nema ja to ne zovem usamljenoscu nego SLOBODOM, ali dobro ima nas rasnih

  • Max

    24. maj 2020 | 18:59

    Tacno sve za lavove i ribe zato se i najbolje slazu jer cene svoje vreme i probirljivi su.

  • SAŠA FRANKFURT

    24. maj 2020 | 22:47

    Smešan horoskop!! Šta je sa strelcima?! Oni su znak, koji najviše voli svoju slobodu!! A nisu ni spomenuti! :-))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA