Važna nedelja u astrologiji koju treba da iskoristite za pozitivne promene: Pripazite se srede

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
horoskop, zvezde, planete

Foto: Pixabay.com

Kada je horoskop u pitanju, ova sedmica biće u znaku promena. U ponedeljak je Mesec u znaku Raka i obrazuje trigon ka Uranu, planeti promene i oslobođenja. Prvog dana sedmice imamo moćan aspekt između Marsa i Urana koji nam daje podršku da idemo ka slobodi, promenama i nečemu novom. Potrebno je izaći iz zone komfora i poznate zone i krenuti u akciju. Veoma je važno ovog dana biti potpuno otvoren za novo, za intuiciju i sinhronicitet.

Dozvolite ljudima i situacijama da vam pokažu put kojim trebate ići. Ovog dana vera je presudna, te poverujte svom unutrašnjem osećaju koji je najispravniji put za vas. Kako ćete znati ovih dana šta je najbolje za vas? Tako što će se situacija odvijati lagano, bez dodatnog napora i forsiranja. Ovaj dan iskoristite za sve one promene koje vi želeli da ugledaju svetlost dana u vašem životu.

U utorak pripazite na pojačanu energiju koja može imati tendenciju da eksplodira. Posebno će to biti aktuelno u kući, porodici, na poznatom terenu i prema bliskim ljudima. Ovog dana bićemo osetljiviji, kako emotivno tako i predeo stomaka, pa pripazite na ishranu, ali i na emocije.

Sreda je dan u kojem možemo imati puno dinamike kroz komunikaciju i saobraćaj. Pokušajte da ovog dana nivo stresa smanjite na minimum, a to ćete učiniti tako što nećete praviti puno planova i dogovora upravo ovog dana. Sve što ste isplanirali može doći do klimaksa i neočekivanih obrta situacija.

Ego je izražen ovog dana pa pripazite u komunikaciji sa drugim ljudima u kojima može doći do nametanja sopstvenih stavova i vrednosti, bilo vama ili da vi to činite drugima. S obzirom da je Merkur na poslednjem stepenu znaka Blizanci, možete sa nekim prekinuti dogovor ili odnos.

U četvrtak imamo lepu energiju pa je iskoristite za partnerske odnose, ulepšavanje, kupovinu, izlaske i buđenje kreativne strane. U četvrtak veče planeta Merkur menja svoj znak i ulazi u znak Rak. Ovo će posebno osetiti osobe sa podznakom Blizanci i Device, kao i osobe sa planetama u ovim znacima. Ovaj tranzit će doneti misli, razgovore i odluke o pitanjima kuće, porodice, privatnog biznisa, nekretnine i zemljišta.

Od petka Mesec ulazi u znak Device, pa petak pre podne iskoristite za uživanje, hedonizam i ulepšavanje, ako je to moguće, a popodne pokrenite pitanja posla, administracije i zdravlja. Petak popodne je dobar trenutak za praktična pitanja i važne dogovore i planove koje želite da realizujete. Odluke je veoma povoljno doneti ovog dana.

Subotu provedite u čišćenju ormara, kancelarije i prostora u kojem boravite, kao i za raščišćavanje nepotrebnih stvari i administracije. Suzdržite se od komentara i kritike jer ćete vrlo lako upasti u konflikt i nesuglasice. Dozvolite drugima da ne moraju imati iste stavove kao vi.

Nedelja je dan u kojem umetnost pravih reči ima najveću moć. Sitnice vas mogu jako iritirati, a zahtevanje od drugih da preuzmu odgovornost može biti veoma nezahvalan zadatak. Fokusirajte se na obaveze i posao, i energiju usmerite u završavanje papirologije, sređivanje emailova, čitanje i pisanje. Veče iskoristite za partnerske odnose i zajedničke dugoročne planove.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA