≫ 

Misle da su najbolji: Ovo su najveći narcisi zodijaka, a jedan se ističe svojim samoljubljem

Pripadnici ovih znakova misle da svet postoji samo kako bi ga oni iskrojili po sopstvenoj meri

  • 31
Muškarac Foto: Pixabay

Narcisi su toksičniji nego što mislite. Oni su spremni da urade sve kako bi dobili ono što žele i sebe istakli u prvi plan.

Neki narcisi su u potpunosti svesni svog narcizma i ne rade ništa po tom pitanju, jer ne misle da su njihove osobine loša stvar.

Ako posmatramo iz ugla astrologije, postoje horoskopski znakovi koji pokazuju narcisiodnost zbog čega ih drugi doživljavaju kao umišljene osobe i egocentrike.

Ovo su 3 najveća narcisa zodijaka:

Bik

Bikovi za sebe misle da su najbolji i da zaslužuje više od većine ljudi. Oni često ne mogu da razumeju druge, uvek gledaju svoje interese i teško obuzdvaju ljutnju. Osobe rođene u znaku Bika su manipulatori i mogu biti plitki i materijalisti. Međutim, ono što iritira mnoge ljude je njihova sposobnost da nagovore ljude da rade stvari koje inače nikad ne bi radili.

Žena Foto: Pixabay

Lav

Lavovi su puni sebe i iskreno veruju da se svet vrti oko njih. Oni se predstavljaju kao vrlo samopouzdani, ali potajno su nesigurni, baš kao i narcisi. Lav je praktično izmislio ljubavno bombardovanje, taktiku osvajanja nekoga pažnjom, poklonima, porukama i cvećem. Lav će uraditi sve kako bi zadovoljio sopstvene želje i nije ga briga da li će neko biti povređen u tom procesu. Ako hoćete da se sklonite i distancirate od narcisiodnog Lava, on će od vas napraviti žrtvu.

Muškarac Foto: Pixabay

Škorpija

Škorpija postaje narcisoidna ukoliko ste je povredili ili izdali - tada postaju fokusirani na osvetu. Kad je Škorpija na ratnoj stazi, nije je briga ko će biti povređen. Njena sredstva za napad hladna, proračunata i često nasilna. Čsto koristi druge ljude da bi dobila ono što želi. Škorpija ima talenat za potpuno blokiranje i brisanje ljudi iz svog života.

Video: Ovo su najveći paničari horoskopa. Da li ste među njima?!

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    26. maj 2020 | 18:59

    Za lava istina 100%. Pogotovo žene. Lujke naporne, kada se zacopaju postanu opsednute psihopate.

  • Lola

    26. maj 2020 | 18:55

    Bikuse vrhunske drugarice, imam dve u tom znaku, ali za muške bikove jeste istina sve što piše.

  • Petar

    26. maj 2020 | 18:35

    Onda moja supruga nije riba nego bik.Toliko pohlepe i sebicnost kod nikoga nisam video

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA