≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Vodolijama obaveze kucaju na vrata, Ribe očekuju dobit

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
Pun Mesec

Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

 

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas povoljna nedelja u kojoj biste trebali da se posvetite svojim finansijama. Na polju ljubavi osećate privrženost voljene osobe i sigurni ste u vaš odnos. Na polju zdravlja vam sledi period u kojem biste mogli da imate manje probleme sa bešikom ali i sa reproduktivnim organima pa se čuvajte.

BIK

 

Horoskop 2018 bik

Foto ilustracija: Telegraf

Moguće je da ćete sumnjati u namere svojih saradnika na poslovnom polju i da će vam to predstavljati smetnju. Na polju emocija vas očekuje dobra nedelja u kojoj ćete uživati sa vašim partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa o hroničnim smetnjama koje bi mogle da vam budu vezane za hormone.

BLIZANCI

 

Horoskop 2018 blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

Mnogo posla imate i važno je da budete maksimalno fokusirani na svoje obaveze u narednom periodu. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje zastoje. Na polju zdravlja vam sledi period koji nije povoljan. Posetite lekara ako budete primetili bilo kakve tegobe ove nedelje.

RAK

 

Horoskop 2018 rak

Foto ilustracija: Telegraf

Možete da očekujete da će vam se isplatiti trud i vreme koje ste uložili u posao. Na polju ljubavi vam sledi faza u kojoj ćete imati pozitivne okolnosti. Kada je u pitanjuu zdravlje, moguće su infekcije pa treba da povedete računa o zaštiti. Takođe, mogući su problemi sa srčanim sistemom koji vam je sada osetljiv.

LAV

 

Horoskop 2018 lav

Foto ilustracija: Telegraf

Moguće je da ćete uspeti da podignete svoj privatni posao na viši nivo i da ćete biti zadovoljni ostvarenim uspesima i ciljevima na ovom polju. Kada su u pitanju emocije, ljubomora može da izjeda vašu vezu. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj možete biti skloni problemima sa stomakom kao i sa probavom.

DEVICA

 

Horoskop 2018 devica

Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas nedelja u kojoj treba da budete mudri, strpljivi i da ne pravite preveliku buku oko poslovnih promena. Na polju ljubavi vam sledi iskren i zanimljiv razgovor sa partnerom. Poboljšanje zdravlja vam dolazi i povoljan vam je period da na ovom polju ostvarite stabilnost. Vaše telo se sada lakše regeneriše.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA