MESEČNI HOROSKOP ZA JUN: Ovnovi preispituju ljubavni odnos, Bikove čeka zanimljiv period

Pogledajte šta su vam zvezde predvidele za jun

  • 0
horoskop, planeta, astrologija Foto: Pixabay

Vreme je za promene! Mesečni horoskop vam poručuje da se opustite i prepustite uživanju.

www.astrousluge.com

OVAN

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Posao:  Vaš vladar Mars smešten u znaku Riba donosi pad energije, blagi umor I skonost da budete rasejani, a otuda I mogucnost pravljenja poslovnih propusta I grešaka , pa pripazite. Ipak, polje posla je generalno dobro postavljeno, saradnja sa ženama donosi napredak I dobre poslovne dogovore I projekte. Povoljan je period za one Ovnove koji su u  poslovima vezanim za marketing, turizam, saobraćaj, špedicija …

Ljubav: Ovog meseca bićete u fazi preispitivanja vaše veze, vašeg odnosa sa partnerom. Nemate više nimalo strpljenja za njegove ispade i rešili ste da o tome ozbiljno porazgovarate i ako je moguće da se dogovorite  kako dalje. Želite sve ili ništa. Nikakva tolerancija više ne dolazi u obzir. Slobodnim Ovnovima dopašće se osoba koju upoznaju preko prijatelja ali tu se nešto odugovlači. Nikako da napravite situaciju za vas dvoje, kako bi mogli bolje da se upoznate i približite jedno drugom. Stalno ste u većem društvu tako da ne možete da ostvarite intimniji kontakt. Još malo strpljenja...

Zdravlje: Napetost i nervoza pratiće vas tokom meseca, više se odmarajte...

BIK

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Povoljan uticaj Sunca u Blizancima na vaše polje posla I finansija donosi mogućnost prosperiteta I napretka tokom meseca. Ukoliko razmisljate o  samostalnoj karijeri, I nekim novim početcima, sada je povoljan period za tako nešto.  Sekstil Marsa I Urana donosi brzinu u zakljucivanju, ali isto tako I dosta  poslovnih obaveza tokom meseca.  Pratiće vas nestrpljenje pa lako mozete uci u sukob sa kolegama I saradnicima.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, imate sada velike šanse da upoznate zanimljivu osobu sa kojom biste mogli da uđete u emotivnu vezu. Krećite se što više i družite, ne odbijajte pozive prijatelja. Čak postoji mogućnost da to bude i kroz poslovni kontakt. Pred vama je zanimljiv period, upoznacete mnogo interesantnih osoba od kojih će vam se jedna i dopasti. Zauzeti Bikovi  razmišljaju o odlasku na put zajedno sa voljenom osobom. Moguće da je u pitanju kraći put, poseta prijateljima ili nešto slično.  Jedan stabilan period je pred vama i bićete veoma zadovoljni.

Zdravlje:   Stomak je osetljiviji, više se krećite!

BLIZANCI

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Tranzit Saturna kroz polje karijere  donosi stabilnost kroz posao,  kroz vreme, ali isto tako i  dosta izazova i prepreka sa kojim ćete morati da se suočavate tokom ovog meseca. Imaćete vise obaveza nego što je uobičajeno, lako se moze desiti da budete kratki sa rokovima jer ćete u nekim trenucima biti pretrpani obavezama. Savet je da se malo bolje organizujete, jer ste dosta mentalno napeti u poslednje vreme. Blizanci koji su nezaposleni sada veoma lako mogu doći do zaposlenja.

Ljubav: Imate dosta interesantnih kontakata, zanimljivih susreta, prija vam druženje. Dopadate se jednoj osobi, ona vam već to otvoreno pokazuje, vi se nekako dvoumite. Bilo vam je interesantno dok niste postali sigurni u njenu naklonost, sada već ne znate da li biste hteli da uđete u vezu sa njom, ili ne. Mozda ste se malo i ohladili, moguće je da ipak to nije prava osoba za vas. Pustite da vreme pokaže, ne žurite.  Kontakt sa nešto starijom osobom će vas zainteresovati. Verovatno ćete je upoznati kroz posao.

Zdravlje: Slabe tačke su  noge i stopala, inače zdravlje odlično!

RAK

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Posao:  Mesec započinje kvadratom Mekura u Raku sa Mesecom u Vagi i taj uticaj vama donosi rasejanost, osetljivost, mogućnost nesporazuma na poslu, sa kolegama, klijentima, pa budite veoma oprezni. Naročito izbegavajte da donosite poslovne odluke pod pritiskom, a da niste predhodno dobro razmislili. Za nezaposlene Rakove sjajan je period za poslove povezane sa lepotom, modom, parfemima, kozmetikom kao i za sve vrste umetnickih poslova,  kroz takve poslove mozete da napredujete i da se ostvarite.

Ljubav: Okrenuti ste emocijama i ljubavi ali komunikacija sa partnerom nije na zavidnom nivou. Nestrpljivi ste da rešite problem koji je već izvesno vreme prisutan, ali to vam ne polazi za rukom. Potrudite se da stvari sagledate iz više uglova možda ćete uspeti pronaći rešenje. Izbegavajte nagle reakcije i donošenje odluka na brzinu jer nećete moće izbeći kajanje. Ipak, da ostavite da se sve reši samo od sebe, nije baš najpametnije. Polako i suptilno objasnite partneru sve što vam smeta, nekako će to ipak dopreti do njega. Na obostrano zadovoljstvo brzo će doći do pozitivne promene.

Zdravlje: Osetljiviji je stomak, obratite paznju na ishranu!

LAV

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Polje posla je pod znakom promena, mnogi ce dobiti želju da promene posao, ali promene će se dešavati svakako, hteli to ili ne.  Sada je povoljan period da startujete sa nekim novim idejama o kojima ste razmišljali u proteklom periodu. Povoljan je period za one Lavove koji se bave tehnikom, komjuterima... Za one koji su u privatnom biznisu  dosta je nestabilan period, naročito finansijski deo. Uran u Biku može doneti iznenadne troškove, pa pripazite.  Nezaposleni Lavovi mogu naći posao iznenada , neočekivano i veoma brzo, jos prve polovine meseca.

Ljubav: Slobodnim Lavovima smeši se ljubav, puno poznanstava, prosto ne možete da se odlučite. Bilo bi poželjno da izoštrite sliku pored kakve osobe biste želeli da budete i šta je to što vas čini srećnim. Naravno, nemojte da preterujete i da sebi postavljate nedostižne ciljeve. Budite onakvi kakvi jeste, uvek galantni, u centru pažnje, posebni..Tako ćete upravo i privući onu osobu pored koje ćete se i najbolje osećati. Lavovi koji su u dužim vezama mogu lako stati na “ludi kamen“i planirati proširenje porodice.

Zdravlje:  Obratite paznju na krvne sudove i pritisak!

DEVICA

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Posao:  Susret Sunca i Venere u vašem polju karijere može doneti veci uspeh tokom ovog meseca. Imaćete  jako lepu saradnju sa kolegama i nadredjenima. Ovaj uticaj može lako doneti napredovanje na poslu, bolju poziciju, popularnost i omiljenost  medju saradnicima. Polje finansija je osetljivije postavljeno, nerviranje zbog finansija i neke komplikacije će biti prisutne, a moguć je gubitak novca i iznenadni troskovi. Nezaposlenim Devicama nije naročito povoljan period za pronaleženje željenog posla, ali su moguci privremeni poslovi na kojima se svakako nećete dugo ni zadrzati.

Ljubav: Očekujete susret  ili glas od osobe koja vam se dopada. Nešto je tu počelo da se dešava ali verovatno da su vas okolnosti razdvojile, moguće da je ta osoba na putu. Niste ostavili bog zna kakav utisak, prilično ste bili suzdržani. Nemojte baš dugo čekati na poziv, mogli biste  preduzmete inicijativu, da je kontaktirate i iznenadite. Sada ste u mnogo boljem raspoloženju i odlično je vreme za ljubav. Ako ste tu osobu još upoznali preko prijatelja, mogućnost ulaska u vezu je prilično velika. Samo malo više spontanosti i biće sve u redu. Nemojte da sumljate u sebe.

Zdravlje: Pad imuniteta i sklonost prehladama, unosite vise vitamina u organizam!

VAGA

Horoskop 2018 vaga Foto ilustracija: Telegraf

Posao:  Ovaj mesec donosi lepa dešavanja na polju posla, imate uticaje koji vam obezbedjuju mogucnost napredka i prosperiteta.  Imaćete uspeh kroz saradnju sa osobama koji su uticajni, obrazovani kao i sa mladjim osobama. Sada mozete lako da realizujete neke planove i projekte, imate podrčku zvezda. Polje novca je pod  uticajem stabilnosti i porasta, umnožavanja. Povoljan je period za ulaganje novca u neke veće projekte, kao i za kupovinu nekretnina. Oni koji su u privatnom biznisu  trebaju biti oprezni u sklapanju novih poslovnih dogovora. Mars u Ribama donosi mogucnost neke prevare ili nepoštovanja dogovora, pa pripazite.

Ljubav: Dopada vam se nešto mlađa osoba, prijatno vam je u njenom društvu ali vi ste prilično suzdržani, ozbiljni i nekako stegnuti, nikako da se opustite. Takvo ponašanje samo donosi blokadu i udaljavanje. Pokušajte da se promenite i da budete otvoreniji. Postoji mogućnost da se zblizite. Zauzete Vage žele promenu. Nije da vam je partner dosadio ali nekako je veza postala monotona, previše predvidljiva i to vam smeta. Međutim, i vaš partner je istog mišljenja i ako uskoro nešto ne preduzmete veza ulazi u krizu. U fazi ste preispitivanja svojih emocija, bilo bi dobro da o tome porazgovarate sa voljenom osobom i pronađete zajedničko rešenje.

Zdravlje: Sklonost prehladama.

ŠKORPIJA

Horoskop 2018 skorpija Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Jak uticaj Neptuna i Marsa u Ribama moze doneti poteškoće na polju posla i neke iznenadne neprijatne situacije koje nećete moći da rešite tako glatko. Ovaj uticaj vas moze sprecavate da reagujete na uobičajeni način već će tražiti od vas da pronadjete neka nova rešenja. Savet je da usporite i budete strpljivi ali i da sagledate problem iz više uglova kako biste mogli da mu pristupite na pravilan način i dodjete do pravilnog rešenja. Izbegavajte donošenje brzih odluka, dobro razmislite pre nego počnete da delujete.

Ljubav: Veoma izazovan i uzbudljiv mesec za Škorpije. Jedna osoba, koju upoznajete sasvim slučajno preko prijatelja, otvoreno i direktno će vam se udvarati. Procenili ste da to nije osoba za ozbiljniju vezu, ali vas ipak privlači. Veoma strastvena kombinacija, moguće je da uđete u kratku avanturu, mada se ipak dvoumite. Ako popustite strastima, to će za vas biti jedno fantastično iskustvo. Zauzete Škorpije i dalje su u stabilnom periodu, naročito ako su u braku. Radujete se uspehu vašeg partnera i zadovoljni ste njegovim poslovnim uspesima.  Mogucnost odlaska na kraći put je izvesna.

Zdravlje: Slaba tačka mokraćni putevi i bešika.

STRELAC

Horoskop 2018 strelac Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Retrogradan Jupiter u znaku Jarca nagoveštava da malo usporite i preispitate vaše prioritete. Ukoliko niste zadovoljni postignutim rezultatima, vreme je da napravite reviziju, veliko spremanje, kao i konkretan plan za duzi vremenski period. Slučajte savete saradnika, nemojte sve da radite na svoju ruku što vam je inače svojstveno, u saradnji sa drugima postićićete mnogo bolje rezultate. Nezaposlenim Strelčevima nije najpovoljniji period za pronalazenje posla, ukoliko već imate neke dogovore moraćete jos malo da se strpite jer ne ide onako kako ste planirali.

Ljubav: Zanimljiv period za ljubav. Moguće je da se jedno neobično prijateljstvo pretvori u emotivnu vezu. Ta osoba je veoma slična vama, dobro ste se upoznali, verovatno bi to bila jedna slobodna veza prvenstveno bazirana na prijateljstvu, veoma dobar spoj. Mogli biste jedno drugo da prihvatite baš onakve kakvi jeste, bez opterećivanja i sputavanja. Ovo bi mogla da bude veza kakvu ste oduvek priželjkivali. Zauzeti Strelčevi uživaće u pažnji svojih partnera. Moguć je odlazak na put, u posetu prijateljima

Zdravlje: Slaba tacka kosti, kolena i stopala.

JARAC

Horoskop 2018 jarac Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Uticaj retrogradnih planeta najviše ćete osetiti preko polja karijere i posla. Dolazi do nekog zastoja i mnoga rešenja koja ste pronašli neće tako brzo moći da se realizuju. Osetićete da ste blokirani, da nailazite na prepreke, ali sada je jako dobar period da preispitate vaše poslovanje i da neke stvari promenite naročito one za koje već uvidjate da ne funkcionišu baš najbolje. Ovaj period je jako povoljan za Jarčeve koji se bave nekom vrstom umetničkih poslova,  kreativnim radom, jer uticaj Marsa i Neptuna u Ribama doneće vam nove ideje i nova nadahnuća.

Ljubav: Ako ste slobodni, postoji mogućnost upoznavanja veoma kvalitetne osobe. Osoba je verovatno obrazovana, stabilna, sa jasno postavljenim ciljevima za budućnost, dobro organizovana, sa onim kvalitetima koje biste vi voleli da imate i koji vam se najviše dopadaju. To bi lako mogla da bude ozbiljna veza koja bi odvela do zajedničkog života. Ako ste u dužoj vezi postoji mogućnost da stanete na “ludi kamen“, da planirate ulazak u brak i proširenje porodice. Jarčevi koji su u braku prolaze kroz jedan težak period, samo će vas strpljenje spasiti od neprijatnih situacija.

Zdravlje:Odlično!

VODOLIJA

Horoskop 2018 vodolija Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Jako je povoljan period za sve one Vodolije koje se bave kreativnim poslom, kao i poslove povezane sa zdravstvom ili farmacijom. Uticaj Marsa u Ribama u polju karijere donosi mnoge nejasnoće kao i mogucnost nesporazuma sa kolegama kao i nadredjenima. Lako se mogu desiti neke greške zbog kojih ćete se nervirati, pa pripazite.  Oni koji su nezaposleni ovog meseca mogu doći do posla  kojeg su dugo očekivali. Sada imate jako povoljan uticaj kao i spelt nekih dobrih okolnosti  koje idu u vašu korist. Polje finansija je pod uticajima koji mogu doneti iznenadne troskove, ali vec krajem meseca ćete imati stabilizaciju.

Ljubav: Slobodnim Vodolijama dolazi sjajan period za druženje, nova poznanstva, dobro ćete se snalaziti i u poslovima i obavezama. Imaćete nekoliko prilika za susret sa osobama koje će vam se dopasti, prihvatite druženja i kontakte. Neke od tih osoba će vam postati prijatelji ali postoji mogućnost da vam se jedna osoba emotivno dopadne i se među vama stvori nešto više. Odličan je perod za ljubav i za ulazak u vezu. Ne žurite, situacija će se u jednom trenutku sama spontano namestiti.

Zdravlje: Napetost i nervoza pratiće vas tokom meseca, vise se odmarajte.

RIBA

Horoskop 2018 ribe Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Polje posla je pod uticajima koji nose neko ubrazanje, nervozu, kao i mogucnost nesporazuma na poslu i sa kolegama. Tokom meseca možete imati par izazovnih situacija, savet je da reagujete odmah kako biste ispravili potencijalne probleme. Nezaposlenim Ribama povoljan je priod za pronalazenje posla naročito ukoliko su ti poslovi povezani sa bankarstvom, finansijama, ili nekretninama. Onima koji su u privatnom biznisu dolazi jedan period stagnacije, ali osim toga neće biti većih problema.

Ljubav: Zamišljeni ste i mnoge vam stvari nisu jasne. Osoba koja vam se dopada je prilično tajanstvena i neodređena, razmišljate na koji način da joj priđete. Ne budite nesigurni i bojažljivi, u datom trenutku otvoreno pokažite emocije. Ima izgleda da uđete u jednu romantičnu vezu. Za sada sve to izgleda kao da je na staklenim nogama, ali vremenom će se mnoge stvari pojasniti. Izgleda da je ipak potrebno malo više vremena da se vi i ta osoba zbližite i da ostvarite međusobno poverenje. Zauzete Ribe imaju pred sobom interesantan period sa voljenom osobom, puno lepih i prijatnih trenutaka pratiće vas tokom meseca.

Zdravlje: Slaba tačka su  grlo i sinusi.

www.astrousluge.com

Astrolog: Ruža Ružanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA