≫ 

Astro-prognoza za ovu nedelju: Bila bi ovo mirna nedelja, da nije utorka i srede - oprez

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 1
horoskop Foto: Pixabay

Pred nama je veoma interesantna nedelja koja će biti u znaku partnerskih odnosa. Sedmica započinje tranzitom Meseca kroz znak Vage, što je znak balansa, harmonije, ali i ljubavi, braka i partnerstva. Prvog dana bićemo usmereni na uspostavljanje diplomatije i saradnje kroz emotivne i poslovne odnose i ovog dana imaćemo i najviše uspeha ako se u odnosima budemo postavili na takav način da smo spremni i otvoreni za kompromis i win win situacije. Konflikte ćemo zaobilaziti u širokom luku. Lepa reč i maniri i “gvozdena vrata” otvaraju.

Zato nam utorak donosi sve vrste nesporazuma, prepreka i izazovnih situacija. Ovog dana je izazov preobratiti potencijalnog “neprijatelja” u prijatelja. Zapravo, osobe koje se ne budu slagale sa nama i ne budu imale iste ciljeve izgledaće nam da nisu na našoj strani, doživećemo ih kao strance i kao nekoga koga treba odbaciti. Baš će u tome biti caka, osvestiti ovaj događaj i shvatiti smisao negativnosti koje se budu pojavljivale kroz odnose sa drugim ljudima. Prihvatite da i oni imaju pravo na svoje negativne strane. Utorak veče možete imati osećaj distance od partnera, usamljenost i hladnoću. Sreda je dan koji donosi posesivnost i ljubomoru, alini dozu drame u svakodnevnicu.

Partnerski odnosi su izazovni ovih dana, posebno u sredu, kada mogu isplivati problemi koje ste gurali pod tepih. Izvesno je da ćete imati nesuglasice u emotivnim odnosima posebno po pitanju poverenja, pogleda na život i zajedničke ciljeve. Ovog dana izvesni su susreti starih ljubavi, kroz poruke ili slučajni susret. Obratite pažnju na osobe, poruke i pozive koji vam budu bili upućeni jer imaju neki dublji smisao u odnosu na puke informacije.

U četvrtak možete doneti jasne odluke i krenuti u ostvarivanje istih. Biće vam jasna vizija sopstvenog života i bićete spremniji da se borite za to. Naravno, moraćete da napravite neke korenite promene zarad ostvarenja svojih želja. U tome će vam pomoći odličan aspekt Merkura i Urana u petak, kao i lunarna eklipsa u znaku Strelca. Definitivno počinje period transforamcije i promene u narednih šest meseci. Ovog dana može se pojaviti izrazito nezadovoljstvo, koje može kulminirati kroz određene emotivne odnose. Problemi sa autoritetima, muškarcima, očevima i/ili muževima. Sukob muške energije, koji možete doživeti lično ili kroz osobe iz vašeg okruženja.

Petak veče je posebno izazovno pa bolje angažujte naglašenu energiju u šetnju, trčanje i fizičke vežbe. Ovaj aspekt će se posebno osetiti u subotu kada se mogu aktivirati strahovi od promene. Konflikt između starog i novog pojaviće se u vidu izvesnih okolnosti kroz koje je potrebno nešto staro regenerisati i transformisati u novi oblik.

U nedelju se posvetite sebi, obavezama i dugoročnim ciljevima. Moguće je da ćete imati potrebu za povlačenjem i distancom, kao i okupiranosti brigama i rešavanjem problema koji su već duže vreme prisutni u vašem životu.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Ovo su najveći paničari horoskopa. Da li ste među njima?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Psihopata

    1. jun 2020 | 09:42

    Sta da dragi Bog to ce da bude u ovoj i sledecim Nedeljama, mesecima i godinama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA