≫ 

4 horoskopska znaka koja će do kraja juna svaki intimni odnos pretvoriti u čistu emociju

Mars u Ribama neće dozvoliti površinske seksualne odnose

  • 2
palma, more, horoskop, leto foto: pixabay.com

Od 13. maja Mars se nalazi u Ribama gde će ostati do 29. juna. To znači da će svi znakovi Zodijaka osetiti neke promene u ljubavi, posebno tokom leta.

Mars je poznat kao bog rata, pa upravo ova planeta vlada načinom na koji se borimo u životu. Takođe, ima ogroman uticaj na naš ljubavni život. Vatrena planeta Mars nije zadovoljna osetljivim i eteričnim Ribama, jer plamen njegove strasti ne može umiriti vodene emocije Ribe.

To može dovesti do pasivne agresije i verovatno ćemo biti preplavljeni emocijama do usijanja. Moguće je i da smo izgubili razum u strasti usijane fantazije koja može biti vrlo erotična.

Međutim, situacija je sledeća: seks postaje čista emocija kada je Mars u Ribama i drugačije ne može!

Ribe su najsvečaniji i najemotivniji znak, pa kada se njihova smirena energija kombinuje sa divljom strašću Marsa, seks može najemotivnije iskustvo koje ste ikada doživeli.

Znakovi Zodijaka na koje će najviše uticati mogu proživeti još jedan nivo emocionalne sjedinjenosti koji će otključati njihov ljubavni život. To će biti dobro čak iako nisu na to naviknuti.

A koji su znakovi koji će najviše osetiti uticaj Marsa u Ribama?

Lav, Devica, Škorpija i Ribe.

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA