≫ 

Večeras se na nebu pojavljuje pun Mesec: Uradite ove rituale, jer se noćas ispunjavaju sve želje

Pun Mesec sa sobom donosi energiju, koja može da ispuni sve vaše želje

  • 7
Pun Mesec

Foto: Pixabay

Ne postoji loš način da poželimo neku želju, ali kada imamo pomoć energije Meseca, definitivno želimo da izaberemo onu pravu.

Pratite ove astrološke rituale jer njima želji dajete mnogo više energije poklanjajući poverenje Mesecu.

Odredite svoje namere

 

Odredite ono šta želite - vaše ciljeve i želje. Što ste određeniji i prostoji - to su veće šanse da će se vaša želja ostvariti.

Odaberite želje koju su proste i mogu se iskoristiti u svakodnevnom životu - "želim unapređenje na poslu" ili "želim više komunikacije između žene i mene".

Pun Mesec

Foto: Pixabay

Neka vaše želje budu što prostije, i da, možete da ih odaberete koliko god hoćete.

Obavezno ih zapišite. Stavljanjem svojh želja na papir pravite sopstveni ugovor sa univerzumu.

Isplanirajte sve unapred

 

Kada je Mesec u pitanju, tajming je sve. Na raspolaganju imate 48 sati pre punog Meseca i još 48 sati nakon njega. Evo kako dato vreme iskoristite na najbolji mogući načn.

Dani 1 i 2: Počnite da razmišljate o svojim željama i namerama. Iskoristite ovih 48 sati pametno!

Dan 3: Ovo je dan punog Meseca. Ovo je najbolji dan da zapišete svoje želje i pratite Mesečeve rituale o kojima ćemo vam više reći malo kasnije.

Dani 4 i 5: Ponašajte se kao da su vam se sve želje ispunile. Univerzumu ste obznanili šta želite, a sada je vreme da mu pokažete koliko u njih verujete. Budite zahvalni i počnite da vizualizujete ova čuda u vašem životu.

Pun Mesec

Foto: Pixabay

Stvorite posebno mesto na kom ćete napraviti svoje želje

 

Potrebno vam je mirno mesto na kom možete da se koncentrišete na moć Meseca. Ovo može biti specijalno mesto u vašoj spavaćoj sobi, mali delić komode ili stola sa par posebno odabranih amajlija koje će vam pomoći u ostvarenju želja.

Neka barem po jedna amajlija predstavlja Zemlju, Vodu, Vatru i Vazduh.

Može to biti mini saksija sa zemljom, čaša vode, perce koje simboliše vazduh... Za simbol Vatre odaberite srebrnu sveću.

Pun Mesec

Foto: Pixabay

Izvedite ritual

 

Treći dan je savršeno vreme za izvođenje rituala jer smo dva dana pre toga posvetili planiranju, a dva dana nakom pomračenja bićemo posvećeni zahvalnosti.

Ako priželjkujete posao, stavite simboličan novčić, ako tražite srodnu dušu, stavite simbol ljubavi ili napišite na komadu papira 5 najvažnijih osobina koje vaša voljena osoba treba da ima.

Pod svetlom punog Meseca, stanite na prozor ili izađite u baštu ako je imate, zapalite sveću, stavite simbol želje u kutiju i recite svoju želju naglas. Zavežite traku oko kutije, najbolje u srebrnoj boji - i zatim sakrijte kutiju.

Video: 8 proizvoda koji su postali pravi hit zbog rođendana sletanja na Mesec

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA