≫ 

Srećno u leto: Pomračenje Sunca u Raku će najpovoljnije uticati na ova 3 horoskopska znaka

Ovi horoskopski znaci će doživeti nezaboravne trenutke posle letnjeg pomračenja Sunca

  • 1
horoskop, astrologija Foto: Pixabay

Osim što utiču na vašu energiju i perspektivu, raspoloženja majke prirode su podsetnik da je promena neizbežna, pa je izvesno da će pojedini horoskopski znaci povoljno proći u ovogodišnjem letnjem pomračenju Sunca - za razliku od drugih...

Rak: Sunce vas aktivira i podmlađuje

Žive za još jedan blagoslovljeni krug oko sunca. Letnje pomračenje Sunca ujedno označava početak potpuno nove ere koja se poklapa sa vašom astrološkom erom. Pored slave blagoslova solarne revolucije, to je prilika da uživate u toplini i vitalnosti sunca. Na dan letnjeg solsticija, Mesec će obaviti Blizance pre nego što se udruži sa Suncem radi novog mesečevog pomračenja u vašem horoskopskom znaku. Merkur u vašem horoskopskom znaku biće u harmoniji sa Marsom i Plutonom u Ribama, što znači da može nadahnuti vaše dugoročne težnje.

Škorpija: Shvatate, vizualizujete i ostvarujete

Nema boljeg osećaja od onoga kad ste u svom elementu. Pored tipičnog letnjeg početka, letnje pomračenje Sunca je početak Rakove ere, koja je slučajno vaš bratski horoskopski znak. Na današnji dan Merkur će aktivirati vašu 9. kuću prilika formirajući skladan trokut sa Marsom i Plutonom kroz vašu 5. kuću, koja ima veze sa strašću. U kombinaciji sa pomračenjem Sunca u Raku, ono za čim žudite i vaše kreativne vizije biće inspiracija za namere novog Meseca. Šta vas inspiriše? Ovo je vaša oda jedinstvenoj ženstvenosti i prilika da vam se snovi ostvare.

Ribe: Spremni ste za uživanje u svojoj živopisnoj individualnosti

Srećno u leto. Na dan pomračenja, Sunce ulazi u Raka i vašu petu kuću autentičnosti, kreativnosti i radosti. Osim što je najveći dan u godini (za severnu hemisferu), Mars, koji ujedinjuje svoje snage sa Plutonom, vrti se radošću i snovitom inspiracijom. Ovaj mistični odlomak će ciljati vašu podsvest i zapaliti vaše šarene strasti. Šta želite da zahtevate za sebe? Možete li se usredsrediti na svoj borbeni duh i koristiti ga za dobro čovečanstva? Vaša intuicija će za to vreme biti neverovatno visoka, pa obratite pažnju na svoj psihički radar.

Video: Koji koktel najbolje odgovara tvom karakteru, evo šta kažu astrolozi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ❤️

    22. jun 2020 | 23:12

    Skorpije sve sto zele to i ostvare....(nisam skorpija).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA