≫ 

Na nebu se sprema moćna lunacija: Pomračenje Meseca donosi velike promene u živote ova 3 znaka

Ovo je treća moćna lunacija u nizu...

  • 0
Pun Mesec Foto: Pixabay

Pomračenje Meseca u Jarcu očekuje nas 5. jula, a s obzirom na sve stvari koje se trenutno događaju na globalnom nivou, ovaj kosmički trenutak će biti veoma intezivan. Apsolutno svi će osetiti snagu ovog pomračenja, ali postoji nekoliko horoskopskih znakova na koje će najviše uticati pun Mesec u julu 2020. godine.

Pomračenja u astrologiji pokušavaju da nas usmere putem naše sudbie, pa često donose brze i duboke promene.

Možemo očekivati da će nove informacije ili neočekivana osećanja biti izneta na videlo, i možemo da predvidimo iznenadni kraj ili da izvedemo određene zaključke, bilo da smo spremni za njih ili ne.

Pomračenje se odvija u kardinalnom zemljanom znaku Jarac (kojim vlada strukturiran Saturn), koji se bavi temama moći, autoriteta, ega, tradicije...

Ako ste jedan od horoskopskih znakova na koje će najviše uticati pomračenje punog Meseca u julu, želećete da se pripremite za burne promene koje će se dešavati na emocionalnom nivou.

Pun Mesec Foto: Pixabay

OVAN

Pun Mesec će uticati na vašu kuću javnog priznanja, te ćete imati želju da se povučete i pogledate vaš trenutni životni put - iz potpuno druge perspektive.  Sada je vreme da pogledte  svoju veliku sliku, sve stvari na kojima ste radili u poslednjih šest meseci - i ako vam nije lepa probajte da je menjate. Shvatite da sve što se nalazi u vašem okruženju takođe ima uticaj na vaš život i unutrašnji mir. Vreme je da unesete novu energiju u svoj život i pročistite put, prihvatite svoju najbolju sliku i projektujete se u osobu kakva želite da budete. Ako uočite neke propuste koje ste pravili do sada, spremite se za novi početak.

Pun Mesec Foto: Pixabay

Blizanci

Obično vam je lako da se usredsredite na društveni i spoljni svet oko vas, ali ovog vikenda ćete verovatno biti duboko fokusirani na u najmračnije stvari koje se nalaze u dubini vaše duše, primorani da se suočavate sa svim vrstama problema. Verovatno će biti testirane vaše granice, naći ćete se u situacijama koje su izvan vaše granice kontrole, a to bi moglo uticati na vaš osećaj odlučnosti i sopstvene vrednosti.  Probajte da odbacite prošlost i sve stvari koje vas povlače u negativno razmišljanje. Ujedno, nemojte se plašiti stvari koje vam nanose bol već probajte da ih analizirate i prihvatite. Ovo pomračenje će vam pomoći da se suočite sa određenim stvarima, te ćete se osetiti kao da ste se ponovo rodili.

Pun Mesec Foto: Pixabay

Vodolija

Iako ste svesni da je druženje važno za naše zdravlje, lako možete ući u krug bežanja i udaljavanja od okruženja - to radite kako biste izbegli očekivanja koja vam nameće spolji svet. Pokušajte da se oduprete nagonu da bežite od stvarnosti. Ovo pomračenje moglo bi da probudi u vama potrebu da se izolujete, a ključ je da prepoznate ovo stanje i naterate se da budete aktivniji.  Ako ste voljni da izađete iz svoje ljušture, sigurno ćete naći podršku koja vam je potrebna kako biste rešili sve izazove koje pomračenje može doneti - čak i ako potiče iz neočekivanog izvora.

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA