NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi posebno nervozni, Vodolije osetljivog zdravlja

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
pun mesec, horoskop, supermesec foto: pixabay.com

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Povoljan vam je period kada je u pitanju posao. Možete da očekujete da ćete imati mirnu situaciju u kojoj ćete biti zadovoljni. Na polju ljubavi imate jako dobar odnos sa osobom koju volite. Kada je u pitanju zdravlje, treba da povedete računa o mogućim problemima sa cirkulacijom ali i sa nervozom.

BIK

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje probleme na polju posla zbog nekih neočekivanih preokreta. Na polju ljubavi vam sledi faza u kojoj možete da imate distancu od partnera. kada je u pitanju zdravlje, sledi vam faza u kojoj ćete imati manje probleme sa kožom i zubima pa o tome povedite računa.

BLIZANCI

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Dobra nedelja je pred vama i bićete zadovoljni okolnostima u kojima se budete nalazili na polju posla. Dosta toga vas na polju ljubavi koči, niste spremni za ozbiljnu vezu. Na polju zdravlja vam sledi faza u kojoj možete da budete podložni manjim problemima sa jetrom ili pankreasom pa povedite računa o tome.

RAK

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Na polju finansija imate nestabilno stanje koje vas na neki način sada malo plaši i opterećuje. Kada je u pitanju ljubav, osećate dosta ljubomore i tenzije od strane voljene osobe. Kada je u pitanju zdravlje, sledi vam period u kojem ćete imati probleme sa urogenitalnim traktom, infekcijama i upalama.

LAV

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Na poslovnom polju možete da imate neslaganje sa saradnicima ili sa poslovnim partnerom. Na polju ljubavi vam sledi faza u kojoj ćete imati priliku da uživate sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, nardni period može da vam donese prolaznu malaksalost ali bez bilo kakvih većih problema.

DEVICA

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas period koji vam donosi priliku da na polju posla ostvarite neke promene koje želite. Kada je u pitanju ljubav sledi vam faza u kojoh ćete osećati manju usamljenost. Na polju zdravlja vam sledi faza koja donosi promene, pad imuniteta i moguće probleme pa povedite više računa o sebi.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA