NEDELJNI HOROSKOP: Bikove očekuju ljubavni problemi, a Rakove poslovne promene

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
horoskop

Foto: Pixabay.com

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

 

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Postoje neke važne stvari koje treba da razrešite na poslovnom polju u ovom periodu. Kada je u pitanju ljubav sa partnerom razmišljate o braku i zajedničkom životu. Možete da očekujete da ćete na polju zdravlja imati hormonalne smetnje ili probleme vezane za štitnu žlezdu ali i za bubrege. Idite na lekarske kontrole.

BIK

 

Horoskop 2018 bik

Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas period u kojem ćete biti maksimalno posvećeni poslovnim obavezama kojih će biti u velikom broju. Na polju ljubavi vas očekuje neki problem koji morate da razrešite sa voljenom osobom. Zdravlje vam nije sjajno, imunitet može da vam bude oslabljen pa ćete biti skloni novim tegobama.

BLIZANCI

 

Horoskop 2018 blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

Pred vama je nedelja u kojoj ćete imati priliku da završite bitne poslovne obaveze i zatim da se malo opustite. Na polju ljubavi imate nov susret sa osobom koja će biti veoma značajna za vašu budućnost. Kada je u pitanju polje zdravlja imaćete manje tegobe vezane za srčani sistem. Izbegavajte stresne situacije-

RAK

 

Horoskop 2018 rak

Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas jako važan period za vaš posao imaćete dosta bitnih promena i novih dešavanja. Na polju ljubavi vas očekuje period u kojem ćete imati zahlađenje sa partnerom. Kada je u pitanju zdravlje pred vama je faza u kojoj će se vraćati stari problemi a možete da budete skloni i tegobama vezanim za kičmu.

LAV

 

Horoskop 2018 lav

Foto ilustracija: Telegraf

Moguće je da ćete uspeti da ostvarite neke velike planove koje ste imali na poslovnom polju. Emotivno niste spremni za bilo kakvo vezivanje u ovom periodu.. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete da ćete imati dobro stanje. Prija vam bavljenje sportom, vežbanje, joga, meditacija ali i svaki oblik rekreacije.

DEVICA

 

Horoskop 2018 devica

Foto ilustracija: Telegraf

Finansijsko polje vam je nestabilno, napravite jedan korak napred, nazad dva i osećate se nesigurno. Na polju ljubavi vas očekuju problemi i nezadovoljstvo u vezi. Kada je u pitanju zdravlje urogenitalni trakt bi mogao da vam bude veoma osetljiv, skloni ste raznim upalama, infekcijama, i veoma ste osetljivi.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA