≫ 

Astrolog otkriva da nas očekuje veoma burna nedelja: U utorak očekujte neočekivano!

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 1
palma, more, horoskop, leto foto: pixabay.com

Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Ovan, koji će nam doneti dinamiku, buđenje Ega, nestrpljivost i potrebu da se stvari bitno promene u ličnom životu i neposrednom okruženju. Da to neće ići tako lako ukazuje niz izazovnih aspekata koje će graditi Mesec prema drugim planetama. Nedostatak takta i strpljenja vodiće u različite konflikte i borbe.

Sukob volje, autoriteta i osoba koje su na nekoj vodećoj poziciji ili su po hijerarhiji na višem položaju. Nesklad između slabih i jakih, između povlaštenih i potčinjenih. Snaga i moć naspram slabosti i nejakih. Imaćete potrebu da raščistite neke stvari u svom životu i delovaćete prejako i odlučno u tome, ali ćete nailaziti na blokade, prepreke i odlaganja svojih planova, što će vas dodatno frustrirati.

U utorak Mesec je već u znaku Bika i pričaće se o finansijama, vrednostima i konkretnoj realizaciji istih tema. Ovaj dan nosi puno razgovora na tu temu, a potencijalno i najeksplozivnije situacije koje mogu kulminirati zbog potrebe za preterivanjem. Nedostatak finansija, osećaj nemaštine ili strah od nemanja može aktivirati tamnu stranu ličnosti i uzrokovati potpuno drugačije ponašanje. Očekujte neočekivano ovog dana.

Ukoliko vam je neko nešto obećao pa nije ispunio, ili ste se na neki drugi način razočarali u nekoga ili nešto, ili ste očekivali nešto sasvim drugo, reakcije će biti ekstremnije nego obično. Izbegavajte prenaglašavanje situacije. Takođe, moguće je pogoršanja u vezi imuniteta, pojava pojačanih simptoma te se savetuju mere opreza.

Sreda je dan u kojem imamo jedan od najizazovnijih aspekata ove nedelje, a on donosi promene kojima ćemo biti primorani da se prilagođavamo. Ovog dana pokrenite neke važne promene i transformacije u sopstvenom životu jer je takva potreba neminovna. Bolje je da sami kreirate te promene nego da vas okolnosti odvedu u tom pravcu. Odrecite se neke navike, krenite nekom sasvim novom stazom, ili uradite nešto potpuno drugačije. Imunitet je slabiji ove nedelje, pa povedite računa.

Četvrtak je dan koji nosi puno komunikacije i kada ćete primetiti da sve ono što je u prethodnom periodu bilo u zastoju sada počinje ponovo da se pokreće. Sva papirologija i pozivi na koje ste čekali sada će se ponovo aktivirati.

U petak ćete aktivirati ranije započete planove i ideje i smelo krenuti u realizaciju. Mnogi će doneti važne odluke i započeti poslovne i/ili emotivne odnose. Iskoristite ovaj dan za pregovore jer je veća verovatnoća za značajni uspeh u tome. U večernjim časovima ne preterujte sa kofeinom, duvanom ili alkoholom. Moguće su poteškoće sa spavanjem, jer će vam um biti ubrzan i pun informacija.

Pun Mesec Foto: Pixabay

U subotu sebe počastite odmorom. Osetićete se iscrpljeno i umorno usled prethodnih dešavanja pa se ovog dana posvetite sebi, porodici i najbliskijim osobama. Usporite tempo, bavite se cvećem, sadnjom, pripremanjem obroka i kolača. Provedite više vremena u porodičnom okruženju.

U nedelju ne ulazite u bespotrebne svađe posebno u kući, sa najbližima. Što manje komunicirajte, ako nemate veću potrebu i nešto značajno da rešavate. Usporite tempo jer je mogućnost povreda veća. Čuvajte glavu i prste. Moguće su glavobolje ali i situacije u kojima možete biti emotivno povređeni.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Žene ovih horoskopskih znakova su najsurovije. Da li ste i vi na listi?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA