≫ 

Ova 2 horoskopska znaka su najkompatibilnija: Hemija između njih garantuje vrele strasti

Oni su fenomenalan spoj

  • 35
sharon stone michael douglas  Šeron Stoun i Majkl Daglas iz filma Foto: Pictorial Press Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Kompatibilni zodijački znaci se prepoznaju već pri prvom susretu, a upravo zahvaljujući određenim poklapanjima lako ostvaruju i održavaju vezu.

Prema astrologiji,  jedan od najboljih parova čine Strelac i Škorpija.

Otvoreno flertuju

Škorpijin bodljikavi rep nije mit.  Pripadnici ovog znaka imaju moć da prodru do suštine stvari, ali isto tako vas mogu bocnuti i preseći vas na više načina svojim gorkim humorom.

S obzirom da je Strelac pravi filozofski znak, on može da prepozna lukave Škorpijine šale i da u njihovom oštrom jeziku vide posebnu privlačnost.

Ljubavni par Foto-ilustracija: Pixabay

Nakon što sevnu ljubavne varnice između ovih znakova, Strelac će morati da stekne poverenje Škorpije, a Škorpija se mora navići na hrabre odluke koje Strelci konstantno prave. Njih dvoje bez problema otvoreno flertuju.

Oba znaka su seksualna i strastvena

Sa Strelcima možete otvoreno da pričate o seksu, i ako želi, jednostavno će reći: "Hajde"! Pristaće na vođenje ljubavi u parku, na javnom mestu, u liftu, u bilo kojoj prilici i na bilo kom mestu.

A što se tiče Škorpije? Poznati su po tome što su strastveni, seksualni znak koji obožava da eksperimentiše u krevetu.

Seks Foto: Pexels/W R

Strelac bi trebalo da dozvoli rezervisanoj i pomalo tajanstvenoj Škorpiji da napravi prve korake. Nakon toga, nastaće prava magija pod plahtama.

Imaju zajedničke snove

Iako njihova veza može biti intenzivna, Škorpija i Strelac su sjajna kombinacija jer uz obostranu spremnost na prilagođavanje, mogu da ostvare jaku povezanost koja se zasniva na čistoj ljubavi.

poljubac, par, strast Foto: Pixabay

Ukoliko usklade svoje energije, kao i snove, veoma lako mogu da pronađu zajedničku strast u životu. Ona će im pomoći da održe skladan odnos, a iz duge i kvalitetne veze mogu ostati najidealniji bračni partneri.

Da li se slažete da su Stelci i Škorpije najbolji zodijački par?

Video: Najluđe seksualne činjenice vašeg horoskopskoog znaka

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kovrdzava

    4. avgust 2020 | 21:20

    Ja sam vaga. Za druge neznam ali strelcevi su oooooopasni zavodnici. Imaju nesto sto drugi nemaju. Mnogo ih je lako zavoleti.

  • JA

    4. avgust 2020 | 17:59

    Ja sam strelac, i nije tacno, bio sam na vise dejtova sa skorpijama, privlacnosti mozda ima, ali za vezu nikako. Previse su posesivne skorpije za strelca. Doduse, u podznaku sam skorpija, tako da sam pun vatre i strasti. 😈😂😂

  • Scorpio

    4. avgust 2020 | 23:12

    Meni je strelac bio sav smotan u krevetu, brzo sam izgubila strpljenje, pa sam ga otkacila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA