≫ 

Nedeljni horoskop: Škorpije čeka uspeh na poslu, Ribe će doživeti razočarenje

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
Horoskop Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Moguće je da vas dosta toga na poslu brine i opterećuje i da vam je situacija na neki način neizvesna. Kada je u pitanju ljubav, imate strah od napuštanja i nepoverenje prema voljenoj osobi. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem možete da imate višak energije. Veoma je važno da budete fizički aktivni.

BIK

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Povoljna je nedelja ispred vas. Možete da očekujete da ćete situacijom na polju posla biti generalno zadovoljni. Kada je u pitanju ljubav, novo poznanstvo u vama budi lepa osećanja. Na polju zdravlja sledi povoljna faza kod vas. Ne biste trebali da imate veće probleme. Osećate se odlično u svojoj koži.

BLIZANCI

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Sledi vam period u kojem na polju posla možete da imate neke manje probleme. Moguće je da nemate dovoljno poverenja u svoje okruženje. Na polju ljubavi vam sledi miran period. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj možete da imate manje probleme sa zubima, grlom ili nekim infekcijama usne duplje.

RAK

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas povoljan period. Nećete biti opterećeni poslom i generalno ćete imati dosta pozitivne energije u sebi. Na polju ljubavi tražite slobodu iako ste u vezi. Kada je u pitanju zdravlje, sledi vam faza koja može da vam donese sklonost ka gojenju. Potrudite se da povedete računa o ishrani.

LAV

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas period u kojem možete da imate priliku da poboljšate svoju finansijsku situaciju. Na polju ljubavi vam sledi susret sa voljenom osobom i lepi emotivni trenuci u kojima ćete uživati. Kada je u pitanju zdravlje, sledi vam faza u kojoj ćete imati sklonost ka većim problemima sa urogenitalnim traktom.

DEVICA

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Sledi vam povoljan period za nove poslovne odluke, za nove dogovore i promene. Kada je u pitanju ljubav sigurni ste u osećanja koja vaš partner gaji prema vama i dobro se osećate zbog toga. Na polju zdravlja vam sledi period u kojem možete da imate manje probleme sa alergijama ali i sa varenjem.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA