≫ 

3 horoskopska znaka za koja će avgust biti mesec iz snova: Uživajte punim plućima!

Čak i ako među njima ima pet retrogradnih planeta...

  • 2
Sreća

Foto: Pexels/Andre Furtado

Ulazimo u poslednji mesec pravog leta i to nekima može doneti olakšanje, a drugima tugu. Postoje oni koji to žele u najvećoj meri. Ali neke stvari moraju da se urade pre jeseni i zato avgust važi za najprometniji mesec. Možda to ima veze sa činjenicom da se Sunce u toku njega vraća Devici.

Srećom, poslednji mesec ovog leta pokazaće se najboljim za sledeće znake horoskopa, čak i ako među njima ima pet retrogradnih planeta.

Sreća, kiša

Foto: Pixabay

Ovan

 

Uživajte u radostima svog života. Budući da je Sunce u vatrenom znaku vašeg brata Lava, uvek ste spremni da izađete napolje. Kada Sunce aktivira vašu petu kuću koja ima veze sa strašću, romantikom, srećom, kreativnim izrazom i šarenom autentičnošću, vaša unutrašnja svetlost se automatski aktivira i obnavlja. Mars i planetoid Hiron su već nekoliko nedelja retrogradni u vašem horoskopskom znaku i dok se efekti ovog spajanja lako mogu smatrati velikim teretom na vašim ramenima, oni vas izazivaju da budete hrabar borac kakav ste oduvek bili. Uživajte u svom sjaju.

Rak

 

Sezona rođendana je možda završena, ali još uvek imate razloga za slavlje. Sezona Lava uvek nosi letnju zabavu i grupna slavlja i postaje još bolja. Kad Sunce uđe u Lava i zrači kroz vašu 2. kuću, koja ima veze sa finansijama, vrednostima, udobnošću, stabilnošću i jedinstvenim talentima. Savršeno je vreme da se povučete i uživate u plodovima svog rada. Venera će ovog meseca uticati na vaš horoskopski znak i otkriće delove vaše senzualnosti, a talenti koje posedujete će sijati u punom sjaju.

Lav

 

Nešto se čarobno dešava kada Sunce uđe u vaš horoskopski znak. Vaši odnosi, posebno u radnom okruženju, biće istaknuti punim Mesecom, koji će aktivirati vašu 9. kuću koja ima veze sa obrazovanjem, malim i većim putovanjima. Biće izazov osloniti se na svoje snage kako biste napravili veliki skok. Bez obzira da li dobijate priznanje u svom profesionalnom životu ili pripremate teren za promociju, ovaj mesec će izneti vašu unutrašnju svetlost. Venera će uticati na vašu 12. kuću koja ima veze sa zatvaranjem, duhovnošću i svime iza scene, zato slobodno uživajte u svojoj usamljenosti ako vam zatreba.

Video: Za svaki horoskopski znak postoji idealan trening i sport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA