≫ 

Širom otvorite oči: Evo kako svaki horoskopski znak "zeleni" od ljubomore

I kako ga možete prepoznati...

  • 6
Preljuba, Ljubomora, Odmeravanje, tuča, svađa Foto-ilustracija: Shutterstock

Svi ljudi, i prema tome svi znaci horoskopa, iskusili su trenutke ljubomore. Znajući da to nije pozitivan osećaj, većina ne želi da razgovara o tome, često ne priznajući takvo osećanje. Ali, to ne znači da "mali zeleni čovek" ne vreba u ponašanju koje ćete, ako širom otvorite oči, moći da prepoznate kad se manifestuje.

Evo kako ćete to shvatiti na osnovu svakog horoskopskog znaka:

Ovan (21. mart - 20. april)

Kada je ljubomoran, postaje "drugo ljudsko biće". Nije često ljubomoran i zato ne zna kako time da upravlja. Postaje posesivan i, ako pokušate da ga prebolite, pokušaće da se odbrani time što će vam pokazati da grešite.

Bik (21. april - 20. maj)

Kad je Bik ljubomoran, pokušava da to zadrži za sebe, jer ne voli takvo osećanje. U tom slučaju, možda ćete primetiti njegove prekomerne reakcije i bizarnije ponašanje. Sve će mu izgledati sumnjivo. Razmišljaće o svemu i pokušaće da sazna šta radite po ceo dan, ne razmišljajući o sebi.

Blizanci (21. maj - 21. jun)

Blizanci će još dugo insistirati na tome da sakriju ljubomoru koju osećaju jer veruju da će, ako o tome stvarno razgovaraju s vama, njihov strah biti potpuno opravdan i da zaista postoji razlog za ljubomoru. Kao dete, u potpunosti će kopirati vaše ponašanje, a istovremeno neće biti komunikativan partner na kog ste navikli.

Rak (22. jun - 22. jul)

Držaće predavanja o pasivno-agresivnom ponašanju koje je u poslednje vreme već toliko u modi. Istovremeno, ponašaće se kao podeljena ličnost. S jedne strane će vam reći da ga nije briga ako izađete u petak uveče, a sa druge će se predomisliti i pokušaće da monopolizuje vaše interesovanje. Čak će i biti ljubomoran na ono što volite.

Lav (23. jul - 23. avgust)

Iz optimizma i ljubavi, odjednom će se pretvoriti u bezobraznog i distanciranog. Pokazaće sva svoja osećanja. Izgubiće pamet kad god se pojavi kontroverzni problem; plakaće, optužiće vas da ga ne volite, a onda će se ohladiti. Možda će želeti da sve to prikrije lažlju, ili će se ponašati nezrelo.

Devica (24. avgust - 22. septembar)

Trudi se da pokaže da je nije briga, ali svejedno joj je stalo. Kad je ljubomorna, povlači se u ćošak i bori se da to sama reši, pre nego što sve prizna. Naravno, u takvom slučaju "prikupi još mnogo stvari koje joj smetaju", pa kad ih obelodani, šokira sagovornika koji se pita zašto ih tako dugo nije izgovorila.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Vaga koristi ljubomoru da bi vam se približila. Veruje da će vam, kad vam pokaže koliko je bolja od bilo koga drugog do koga vam je stalo, prestati da radi stvari zbog kojih je ljubomorna. Ima na umu da ste vi krivi za njenu ljubomoru. Dakle, u početku će biti vrlo brižna prema vama, a ako to ne uspe, otići će u drugu krajnost i koketirati sa "svim što se kreće".

majka i tinejdzerka, svadja, popovanje, drzanje lekcije, Foto: Shutterstock

Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)

Čeka da se razbesni, što je, u njenom slučaju, vrlo lako i brzo. Ona može upasti u paranoju zamišljanja stvari bez ikakvog osnova, ali poenta je da mora da nauči da kontroliše svoje emocije. Pored toga, postaće još introvertiranija i sumnjičavija.

Strelac (23. novembar - 21. decembar)

Strelac ne poseduje ništa gore od ljubomore, jer kroz nju shvata da je i dalje "zaljubljen", što mu ograničava osećaj slobode koji mu je potreban kao ljudskom biću. U početku to neće priznati, ali kad više ne bude mogao da porekne, pokušaće da se pretvara kako bi umanjio svoju važnost i učinio svog partnera "vanvremenskim".

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Majstor gunđanja izražava svoju ljubomoru gorkim komentarima o ljubavi, romansi i vezama. Njegova sumnja raste, pokušava da vas iznervira kako bi uvideo šta skrivate od njega i prestaje da brine i navodno prestaje da se trudi u pogledu vašeg odnosa. Da biste ga izvukli iz takvog zastoja, biće vam potreban beskonačni napor, koji možda neće biti neplodan.

Vodolija (20. januar - 19. februar)

Ne voli da bude ljubomorna, jer ljubomora dolazi kao osećaj koji je suprotan svemu za šta se zalaže: slobodnoj ljubavi i sreći. Ima ogroman talenat da ubedi svog partnera da mu ne smeta ništa što mu zapravo smeta, i kad se odluči da vas izgubi i upropasti vaš odnos, biće smireniji nego ikad.

Ribe (20. februar - 20. mart)

Ribe stavljaju kraj terminima "nesigurnost" i "osetljivost". Kad su ljubomorne, udvostruče takav osećaj jer će smatrati da moraju da se s nekim takmiče zbog vaše ljubavi. Pored toga, osećaju da drugi partner možda i nije tako "dobar" za vas, pa smatraju da ljubav treba da potražite kod njih.

Video: Da li ste i vi među horoskopskim znakovima u koje se svi redom zaljubljuju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    3. avgust 2020 | 22:24

    Језива истина за Водолија,чист презир при растанку...

  • Acca

    3. avgust 2020 | 20:15

    Za bika i blizanca 100% tacno 😊

  • 🦁

    4. avgust 2020 | 01:34

    Pa da se i zabavimo malo oko znakova - nije tacno, iskrenost i postovanje, ne cmizdrimo a umemo da izdramimo, samo vollimo postene i vredne oko sebe kako privatno tako i poslvno, progutamo i lezilebovicima zarad ljubavi i sve nam se to o glavu na kraju obije ☹️🤪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA