≫ 

Astrolog otkriva da nas čeka jedna od najizazovnijih nedelja ovog leta: Jako je važno ostati pribran

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
horoskop, astrologija Foto: Pixabay

Ovu sedmicu započinjemo dosta stresno. Mesec tranzitira znakom Vodolija i najavljuje promene, koje nam se u većini neće dopasti.

Pokušajte da se pripremite na neočekivan sled događaja koji će vas izvlačiti iz zone komfora i aktivirati stres i nervnu napetost. Ograničenja od strane nekoga ko vam je veoma važan, kao što su otac ili muž, ali i od nadređenih, nekoga ko uživa veliki autoritet ili je na položaju. Neko će sa takvom osobom ući u veoma žestok konflikt i borbu ega i moći. Tvrdoglavo će se svako držati svoje strane, a uzroci će najviše biti finansijske prirode, kao i svi oblici vezanosti, emotivne, seksualne i zajednički novac i imovina.

Istog dana Merkur pravi opoziciju sa Saturnom što donosi probleme, brige, teške odluke, teške misli koje će vas opterećivati i pritiskati. Pripazite u saobraćaju, posebno na preticanje kamiona. Ovaj aspekt simbolizuje i nepovoljne vesti u vezi zdravlja, porodice i donosi distancu i razdvajanje bliskih ljudi. Ponedeljak veče imamo i pun Mesec koji dodatno naglašava sve nepovoljno i donosi intenzitet emocija i pojačane zdravstvene simptome kao što su nesanica, razdražljivost, problemi sa stomakom i glavobolje.

Utorak je jedan od najizazovnijih dana, nadovezujući se na ponedeljak. Ovog dana je veoma važno ostati pribran i smiren jer vas spoljni događaji mogu isprovocirati da odreagujete burnije. Poštujte zakon, pridržavajte se pravila, ali će upravo to biti okidač da odreagujete neadekvatno. Borba za pravdu, verska ili moralna uverenja, zadrti stavovi i slično biće uzrok za pojavu nepovoljnih dešavanja na ličnom i kolektivnom nivou. Problemi sa zakonom, policijom ili inspekcijom. Čuvajte se agresivnih osoba i izazovnih situacija. Ne izlažite se riziku. Tog dana je Merkur na poslednjem stepenu što donosi probleme u komunikaciji, posebno u kući sa bliskim osobama. Takođe, pripazite decu.

U sredu ujutro možete imati poteškoće sa rqzbuđivanjem jer je Mesec u znaku Ribe. Takođe, Merkur prelazi u znak Lava na nekoliko nedelja, što će doneti fokus na druge oblasti života. Do srede smo se bavili pitanjima porodice, kuće, doma, nekretnine ili zemljišta. Od srede će se više razmišljati o uživanju, hedonizmu, ljubavi, kreativnosti i talentima. Želećete da konačno izađete u svet i budete viđeni, a vaše odluke će biti obojene ličnim aspiracijama.

Četvrtak nije dan u kojem treba donositi važne odluke. Racio je potisnut emocijama pa bi ste mogli zažaliti zbog nekih reakcija i odluka. Ipak, ako ste povezani sa svojom intuicijom, redovno meditirate i radite na svom duhovnom razvoju ovog dana možete imati značajne uvide i spoznaje. Takođe, ovog dana možete isplanirati neka duhovna ili turistička putovanja. Idealan dan za odmor i relaksaciju, i boravak u spa ili pored neke vode.

U petak je Venera na posledenjem stepenu znaka Blizanci pa su izvesni odnosi na klimavim nogama. Neko će odlučiti da okonča određen odnos, a oni koji su u paralelnom odnosu odlučiće da sa jednom osobom prekine vezu. Ovog dana probudite inspiraciju i kreativnost, budite fizički aktivni i u pokretu, jer će se u suprotnom javiti nemir i nedostatak takta i strpljenja što može oslabiti neke odnose. Ovog dana Venera ulazi u znak Rak na par nedelja što će aktivirati ljubavne odnose sa osobama sa kojima imate najveću bliskost i povezanost. Neko će dobiti želju da oformi porodicu i radi na potomstvu.

Vikend će proteći u tranzitu Meseca kroz znak Ovan što donosi dinamiku događaja, strast, borbe, nestrpljivost i impulsivnost. U subotu bi zapravo trebalo sve obavljati polako i staloženo dok će vas okruženje iritirati ako vas budu požurivali.

Nedelja može doneti različite eksplozije, kako u odnosima, tako i kroz fizičke povrede. Pripazite na mašine, struju, vatru, grejna tela. Ne ulazite u svađe i sukobe.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: 5 horoskopskih znakova koji se zaljubljuju u pogrešne osobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA